Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Temmuz '17

 
Kategori
Astroloji
 

31 - 06 Ağustos 2017 Haftalık burç astroloji: Dikkat ! 06 Ağustos Ayın ve haftanın yoğun günlerinden

31 - 06 Ağustos 2017 Haftalık burç astroloji: Dikkat ! 06 Ağustos Ayın ve haftanın yoğun günlerinden
 

haftalık astroloji


06 Ağustos Pazar günü -9 katsayısı ile haftanın ve hatta ayın yoğun günlerinden sayılır. Bu günde Ay Oğlak burcunda ve Uranüs Koç burcunda -2 katsayısında olacaktır. 06 Ağustos günü -2 katsayısındaki Ay ve Tr Uranüs Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Kova, Balık burçlarını olumsuz etkilerken İkizler ve Yay burçlarını sembolize eden şeyleri ise olumlu yönde etkileyecektir. Dolayısıyla Natal Marsı İkizler ve Yay burcunda olanların Ay ve Uranüsü sembolize eden şeyleri kullanarak diğer burçlara üstünlük sağlamaları olasıdır. (Temmuz 2017 burç)

Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere Almanya Başbakanı Merkel'in, Rusya Başkanı Putin'in Natal Marslarının Yay olduğu görülmektedir. Almanya Başbakanı Merkel'in Natal Marsı Yay olup Natal Güneşi Yengeç olduğundan Tr Ay bazında (vatani konular) Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olumlu etki verebilir ama bu olumlu etki yüzünden Merkel'in keyfi kaçabilir. Yani Merkel'in istemeye istemeye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı olumlu yönde etkilemesi beklenebilir. Bu arada Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanların katayıları düşeceğinden Tr Ay hangi evlerindeyse keyifleri kaçabilir ve hareketleri dengesizleşebilir. Yani 06 Ağustos Pazar günü Almanya Başbakanı Merkel'in katsayısı düşeceğinden kendini ifade etmekte zorlanabilir. (haftalık burç)

 

07 Ağustos Pazartesi günü ise Ay Kova burcunda ve dolunayda olacak olduğundan 06 Ağustos günü olası olayları bazı kişiler dolunaya bağlayabilir. Ama bana göre işin aslı öyle değil. Zaten 07 Ağustos günü Tr Ay.ın katsayısı +2'ye yükselecek. (haftalık astroloji)

06 Ağustos günü
Oğlak burcunu sembolize eden Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler,
Koç burcunu sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıçlar,
Boğa burcunu sembolize eden mal-mülk, para, toprak paylaşımları,
Yengeç burcunu sembolize eden vatani konular, ülke güvenliği, üretim,
Aslan burcunu sembolize eden spekülatif konular (altın, döviz, vs), nüfuzlu ve tanınmış kişiler, liderler,
Başak burcunu sembolize eden her türlü hizmetler, işçi ve çalışanlar, günlük rutin işler,
Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konular,
Akrep burcunu sembolize eden gizli saklı işler, yer altındaki fay hatları, yer altı ve üstündeki kaynaklar (petrol, doğalgaz, vs),
Kova burcunu sembolize eden aşırı özgürlükçü kişi ve gruplar, bilimsel ve teknolojik konular,
Balık burcunu sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar (kamu ve özel), vakıf ve şirketler
gibi konularda dalgalanmalar, değişimler, huzursuzluklar, asilik ve aykırılıklar oluşabilir.

06 Ağustos günü Akrep burcu hem Tr Ay.dan hem de Tr Uranüsden olumsuz etki alacağından yer altındaki fay hatlarında kayda değer depremler olabilir. Bilhassa hangi fay hattında yüksek gerilim varsa o fay hattında kayda değer bir deprem olabilir. Akrep burcu aynı zamanda gizli saklı (ajan, casus, dedektif, yasa dışı örgütler, vs) işler yapanları da sembolize ettiğinden bu tür işler yapanlarda huzursuzluklar ve değişimler olabilir. (Temmuz astroloji)

06 Ağustos günü Natal Güneşi Koç Marsı Balık olan Işid ve İran'ın da Tr Ay ve Tr Uranüsden olumsuz etkiler alması olasıdır. Tr Ay Yengeç burcundaki Amerika'yı sembolize ettiğinden Işid ve İran'ın Amerika'dan olumsuz etkiler alması olası gibi duruyor. Ayrıca Terazi burcu Suriye'nin Tr Uranüsü sembolize eden Kürdistan Bölgesel Yönetiminden olumsuz etki alması da olasıdır. Ülkemiz Türkiye'nin de Tr Uranüsü sembolize eden Kürdistan Bölgesel Yönetiminden, Yunanistan'dan, Libya ve Hollanda'dan olumsuz etkiler alması olasıdır. Ülkemiz Türkiye 06 Ağustos günü Tr Uranüsden olumlu etki alan Natal Marsı İkizler, Yay olan ülke ve kişilerden de olumsuz etki alabilir. Örneğin 06 Ağustosda Türkiye ülke olarak Natal Marsı İkizler olan Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Almanya, Fransa gibi ülkelerden, Natal Marsı Yay olan Rusya'dan Tr Uranüs bazında olumsuz etkiler alabilir. 06 Ağustos günü Türkiye'nin PKK saldırılarına da dikkat etmesi gerekebilir. (2017 Temmuz burç)

06 Ağustos günü Tr Ay Boğa ve Akrep burçlarını sembolize eden şeyleri diğer burçlara göre daha çok etkileyebilir. Çünkü 06 Ağustos günü Boğa ve Akrepler Tr Ay.dan çift olumsuz etki alacaklardır. Bu yüzden Akrep burcu olan ülkemizin Tr Ay.ı sembolize eden şeylere çok dikkat etmesi gerekebilir. Örneğin Yengeç burcu olan Amerika'ya, Irak'a, MİT'e (Milli İstihbarat), Almanya Başbakanı Angela Merkel'e, Natal Marsı Yengeç olan İngiltere, Mısır, Afganistan, CIA (Amerikan Haber Alma), BM (Bireleşmiş Milletler), IMF, FED gibi ülke ve gruplara dikkat etmesi gerkebilir. (2017 haftalık burç)

06 Ağustos günü ülkemiz Türkiye'de Tr Ay ve Tr Uranüs yüzünden aşırı vatansever ve duygusal kişilere, asi ve aykırı kişilere, gruplara dikkat etmek gerekebilir. (Temmuz 2017)

Bu arada Yengeç burcu olan Almanya Başbakanı Angela Merkel'in ülke bazında Türkiye'yi olumsuz etkilerken kişi bazında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı olumlu etkileme olasılığı durumun biraz karışık olduğunu göstermektedir. Ayrıca Almanya Başbakanı Angela Merkel'in kendi ülkesi Almanya'dan da olumsuz etki alma olasılığı mevcut. (Ağustos 2017 burç)

06 Ağustos günü İstanbul Fay Hattında da Tr Ay yüzünden bir hareketlenme olabilir. Çünkü İstanbul Fay Hattında en son olan büyük deprem 10 Temmuz 1894'de olmuştur. Bu yüzden İstanbul Fay Hattının doğum tarihini 10 Temmuz 1894 olarak almaktayız. Yani İstanbul Fay Hattının Natal Güneşi Yengeç Marsı Koç olduğundan Tr Ay ve Tr Uranüsden alacağı olumsuz etki ile bir deprem üretebilir. (Ağustos astroloji)

06 Ağustos günü Boğa burcu İsrail'in ve Akrep burcu Filistin'in de Tr Ay ve Tr Uranüse çok dikkat etmesi gerekebilir. Her iki ülkenin Tr Ay.ı sembolize eden aşırı duygusal vatansever kişilere, asi ve aykırı kişilere dikkat etmesi gerekebilir. Ayrıca İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tr Ay ve Tr Uranüs bazında olumsuz etki alması olasıdır. (2017 Ağustos burç)

06 Ağustos günü İngiltere'de asi ve aykırı kişiler yüzünden güvenlik problemleri çıkabilir. TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma) gibi gruplarda güvenlik problemleri (hacker, vs) oluşabilir. (Ağustos 2017)

 

06 Ağustos günü Kuzey Kore ve Lideri Kim Yong da Tr Ay.dan yani Amerikadan veya Tr Uranüsden yani Japonyadan olumsuz etkiler alabilir.

Aşağıdaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

 

06 Ağustos
Tr Ay.dan çift olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi Boğa, Akrep olanlar)

İngiltere, İsrail, Ekvador, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM, AB / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani
 

06 Ağustos
Ay.dan ve Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Kova, Balık olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, İngiltere Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim
 

06 Ağustos
Ay.dan ve Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / AKP, HDP / PKK / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 

06 Ağustos
Ay ve Uranüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Yay olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Kova, Balık olanlar)

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 

Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)

Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange
 

Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)

Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Katar / MHP / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 

01, 02, 03, 04, 05, 06 Ağustos
Venüsden çift olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi Başak, Balık olanlar)

Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Tunus / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, PYD Başkanı Salih Müslim

Hafta boyunca sosyal ve siyasi konuları, her türlü ikili ilişkileri sembolize eden Tr Venüsden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suriye Başkanı Esad gibi önemli kişiler olumsuz etkiler alabilirler. Genel anlamda Başak ve Balık burcunu sembolize eden günlük işlerde, işçi ve çalışanlarda, devlet kurum ve kuruluşlarında, şirketlerde yavaşlık ve grev benzeri şeyler olabilir.
 

04 Ağustos
Ay.dan çift olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi Başak, Balık olanlar)

Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Tunus / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, PYD Başkanı Salih Müslim

04 Ağustos Cuma günü Cumhurbaşkanı Erdoğan hem Tr Ay.ı sembolize eden Almanya Başbakanı Merkel'den hem Tr Venüsü sembolize eden İsrail Başbakanı Netanyahu'dan, Rusya Başkanı Putin'den, İngiltere Başbakanı Theresa May'den, AB Başkanı Donald Tusk'dan, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'den, Fetullah Gülen'den, İlker Başbuğ'dan olumsuz etki alabilir. 04 Ağustos günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hem kendi güvenliğine hem de ikili ilişkilerine dikkat etmesi gerekebilir.
 

05, 06 Ağustos
Uranüsden çift olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi Yengeç, Oğlak olanlar)

Irak, Amerika, Kanada, Tayvan, İtalya, Rusya / MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, Türk Lirası / İstanbul Fay Hattı / Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Kanada Başbakanı Justin Trudeau

05, 06 Ağustos günleri Almanya Başbakanı Angela Merkel'in Tr Uranüsü sembolize eden aşırı özgürlükçü kişi ve gruplara veya Kova burcundan kişi ve gruplara yada Natal Marsı İkizler veya Yay burcundan kişi ve gruplara dikkat etmesi gerekebilir. Örneğin Almanya Başbakanı Angela Merkel 05, 06 Ağustos günlerinde Hollanda'dan yada Avusturya Başbakanı Christian Kern'den veya Natal Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan olumsuz etkiler alabilir. Bu arada Devlet Bahçeli de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tr Uranüs bazında olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat


Yükselen Koç
(06 Ağustos 1.ev Uranüs, 10.ev Ay Dikkat, hafta boyu 4.evdeki Venüsden 6 ve 12.eve olumsuz yansıma)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/07/31-06-agustos-2017-haftalk-burc.html


Yükselen Boğa
(06 Ağustos 12.ev Uranüs, 9.ev Ay Dikkat, hafta boyu 3.evdeki Venüsden 5 ve 11.eve olumsuz yansıma)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/07/31-06-agustos-2017-haftalk-burc_23.html


Yükselen İkizler
(06 Ağustos 11.ev Uranüs, 8.ev Ay Dikkat, hafta boyu 2.evdeki Venüsden 4 ve 10.eve olumsuz yansıma)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/07/31-06-agustos-2017-haftalk-burc_64.html


Yükselen Yengeç
(06 Ağustos 10.ev Uranüs, 7.ev Ay Dikkat, hafta boyu 1.evdeki Venüsden 3 ve 9.eve olumsuz yansıma)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/07/31-06-agustos-2017-haftalk-burc_82.html


Yükselen Aslan
(06 Ağustos 9.ev Uranüs, 6.ev Ay Dikkat, hafta boyu 12.evdeki Venüsden 2 ve 8.eve olumsuz yansıma)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/07/31-06-agustos-2017-haftalk-burc_18.html


Yükselen Başak
(06 Ağustos 8.ev Uranüs, 5.ev Ay Dikkat, hafta boyu 11.evdeki Venüsden 1 ve 7.eve olumsuz yansıma)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/07/31-06-agustos-2017-haftalk-burc_35.html


Yükselen Terazi
(06 Ağustos 7.ev Uranüs, 4.ev Ay Dikkat, hafta boyu 10.evdeki Venüsden 12 ve 6.eve olumsuz yansıma)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/07/31-06-agustos-2017-haftalk-burc_41.html


Yükselen Akrep
(06 Ağustos 6.ev Uranüs, 3.ev Ay Dikkat, hafta boyu 9.evdeki Venüsden 11 ve 5.eve olumsuz yansıma)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/07/31-06-agustos-2017-haftalk-burc_15.html


Yükselen Yay
(06 Ağustos 5.ev Uranüs, 2.ev Ay Dikkat, hafta boyu 8.evdeki Venüsden 10 ve 4.eve olumsuz yansıma)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/07/31-06-agustos-2017-haftalk-burc_65.html


Yükselen Oğlak
(06 Ağustos 4.ev Uranüs, 1.ev Ay Dikkat, hafta boyu 7.evdeki Venüsden 9 ve 3.eve olumsuz yansıma)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/07/31-06-agustos-2017-haftalk-burc_27.html


Yükselen Kova
(06 Ağustos 3.ev Uranüs, 12.ev Ay Dikkat, hafta boyu 6.evdeki Venüsden 8 ve 2.eve olumsuz yansıma)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/07/31-06-agustos-2017-haftalk-burc_99.html


Yükselen Balık
(06 Ağustos 2.ev Uranüs, 11.ev Ay Dikkat, hafta boyu 5.evdeki Venüsden 7 ve 1.eve olumsuz yansıma)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/07/31-06-agustos-2017-haftalk-burc_45.html

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..