Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Aralık '12

 
Kategori
Blog
 

5 Ocak'ta 5.Cadde'de kahvaltıya buyurmaz mısınız?

5 Ocak'ta 5.Cadde'de kahvaltıya buyurmaz mısınız?
 

5.Cadde Salacak Üsküdar İstanbul


“Semooşş hadi toplantı yap,” “ya kızım özledik hadi topla bizi…” De Semoş’un da işleri güçleri var. Semoş da tembelik yapabiliyor. Hele ki yazı yazma konusunda epeyce ataletin içinde olduğu aşikar. Şimdi yer ayarla, arkadaşları ara, herkese uyabilecek gün belirle, mekan seç, git mekanla görüş vs… Serde tembellik olduğu vakitler uzun işler tüm bunlar. Ama Semoş da istemektedir, kendi kendine kızmaktadır hadi kızım toparlan da toparla arkadaşlarını diye düşünürken İstanbul’dan Kemer’e göçen çok özlediği blogdaşı Cansın arayıp yılbaşında İstanbul’da olacağını söyler. Tamam vakit gelmiştir artık. Gece kalmalı istekleri de gündemdedir ama şu anda uygun olan bir kahvaltı diye düşünür ve başlar hazırlıklara.

5 Ocak Cumartesi  günü saat 10.00’da Üsküdar Salacak sahilde 5.Cadde adlı mekanda olacağız. Ben diğer toplantıların gediklilerini aradım. Şükür ki İstanbul dışında olan Hızır Kabil dışında hepsi geliriz dediler, hepsi özlemişler anlaşılan. Unuttuğum isimler varsa lütfen alınmasınlar. Bu birkaç saate sığdırdığm bir ön arama idi. Toplantıya yeni arkadaşların da geleceğini düşünüyorum. Örneğin yazın çıktığımız tatilde Kuşadası’na geçerken uğradığımız evinde, bizi mükemmel ağırlayan, kendisini tanımaktan büyük mutluluk duyduğum Vildan Sevil ilk kez katılacak. O’nu arkadaşlarımla tanıştırmak heyecanı içindeyim. Yazıyı okuyan İstanbullu arkadaşlarım; lütfen kimseyi tanımıyoruz, yabancılık çekeriz diye sakın düşünmeyin. Her ilk katılan, toplantı sonrasında iyi ki gelmişiz düşüncesiyle ayrıldığına hep şahit oldum.

5.Cadde… Bu ismi ilk duyduğumda çok hoşuma gitmişti. 9 Mayıs’ta gideceğim New York özlemimi bir nebze olsun bu isimde giderebilmek, hem de değişik bir mekanda toplanmak isteğiyle  mekanla görüşmeye gittim. Mekanın müdürü Engin beye tanıdık selamı iletip oturduk masaya. Cumartesi ve Pazar günleri dolu olduklarından bize masa ayıracaklarını söyledi.

Zengin kahvaltı menüsü 20 TL. Menüde sıcak yemek dışında her şey mevcut. Standart üzeri zeytinyağlılar, yumurta ve omlet çeşitleri, peynir çeşitleri diğer kahvaltı çeşitleri ile zengin bir menü sunuyorlar. Yazımın altında linkini vereceğim mekanı incelemek isteyenler bakabilirler.  Üsküdar iskelesinden gelecek olanlar yürümeyi tercih edebilirler. Yaklaşık 20 dakikalık bir yürüyüşün ardından mekana ulaşabilirler. Yürümek istemeyenler meydandan kalkan Ataşehir, Kozyatağı minibüslerine binip 3-5 dk. içinde gelebilirler. Seraglio ile Damalis mekanlarının arasında kalıyor 5.Cadde, bulmak çok kolay. Eski Salacak iskelesini geçip kıvrılan yolu dönünce mekanı görebilirsiniz. Bu toplantıda bir gece kalmalı toplantımızın detaylarını görüşme imkanı bulacağız.

İstanbul’da veya İstanbul dışında olan tüm arkadaşlarımız davetlidir. Gelin tanışalım, sohbet edelim, yeni yüzler tanımaktan çok mutlu oluyorum. Hadi gelin de hep birlikte mutlanalım…

http://www.cafe5cadde.com/iletisim.html

SON DAKİKA NOTU: 2003 yılının bombası bu toplantıda patlayacak, Ayda toplantımıza katılıyor, artık ortaya çıkmanın zamanı geldiğini söyleyerek katılmak istediğini bildirdi. Onu tanıyacağım için şimdiden heyecanlanıyorum... Gel Cumartesi gel... Bu arada Ümit'e de özel davet gönderiyorum. "Bak Ümit bu toplantı kaçmaz, iki günlügüne de olsa atla uçağa gel derim..."

 

Geleceğim diyen listemdeki arkadaşlar:

Cansın Erol

Ahmet Balcı

Dilek Çınar

Şükran Demirtaş

Nilgün Akad (Bugün babaanne oldu, o yüzden gelemiyor)

Özlem Baki (beenmaya)

Hatice Kaya (Özlem’in annesi)

Özhan Baki (Özlem'in kardeşi)

Merve Ballı

Serap Gökçel (Merve’nin ablası)

Gülay Mustafaoğlu (leblebi tozu)

Hadiye Kaptan

Hızır Kaptan (Hadiye’nin eşi)

Vildan Sevil (Bel tutulması nedeniyle gelemiyor)

Meral Yağcıoğlu

Kuloğlu Ömer bey

Feyzan Aksan

Esen Özdur

Ergül Özdur (Esen’in annesi)

Ruksan İldan

Songül Karaca (b.gelincik)

Ayda (Yılın bombası olacak, Ayda için erkek diyenlere de kapak olacak)

Müyesser Köksal Saka

Ömer Bey (Müyesser'in eşi)

Sabiha Rana (Ayda gelir de ben o toplantıya katılmam mı dedi ama son dakika haberi eşi ameliyat olduğu için gelmesi şüpheli)

Ömer S. Çetin

 

Ve bendeniz Sema Şener Salacak 5.Cadde’de sizleri bekliyor olacağım…

Sağlık, mutluluk, huzur dolu bir yıl dileklerimle hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum…

Sema Şener 

 
Toplam blog
: 203
: 2037
Kayıt tarihi
: 23.10.06
 
 

İnsanların yapmaktan mutlu oldukları hobileri vardır. Benim de en severek yaptığım, hayatımda yen..