Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Eylül '12

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

6.Beyoğlu Sahaf Kitap Festivali

6.Beyoğlu Sahaf Kitap Festivali
 

Nerde kitap festivali orda ben. Bugün yine bir kitap festivalinde kitaplarla beraberdim. Öylesine güzeldi ki onca sıcağa rağmen doyasıya gezdik Sahaf'ları. Özellikle eski gazeteler, dergiler adeta yaşamadığım 70li yıllara götürdü beni. Ve eminim gezen herkes aynı duygular içerisindeydi. Tüm eski kitaplar, eski yazarlar ve eski baskılar oradaydı ve bir kitap zaafı olan insan olarak orada 70leri 40ları yaşamak bana bambaşka tecrübeler ve duygular öğretti. Beyoğlu'nda açıkhavada olan Sahaf Kitap Festivali tüm kitap severlere bugün kapısını açtı.

Bu sene 6.sı düzenlenenBeyoğlu Sahaf Kitap Festivali, genç yaşına rağmen iple çekilen İstanbul etkinliklerinden biri oldu. Her sene olduğu gibi bu sonbaharda da şehrin en iyi kitapçıları Tepebaşı'nda TRT binasının yanındaki Pera Müzesi'nin karşısındaki boş alanda toplanarak ellerindeki değerli kitapları kitap severler ile buluşturdu. 

Bugün başlayan (25 Eylül) festival 14 Ekim'e kadar sürecek. Kültür kenti vakfı, Beyoğlu Belediyesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen 6. Beyoğlu Sahaf Kitap Festivali, 14 Ekim'e kadar her gün 11.00 ile 23.00 arası açık olacak.

 

Biz kitap seveler oradayız, peki ya siz?
Tüm okumayı sevenlere..

Sevgilerimle

 

Kaynak : http://www.istanbulunritmi.com/1341/altinci-beyoglu-sahaf-festivali

 
Toplam blog
: 99
: 7049
Kayıt tarihi
: 07.08.11
 
 

Bir garip bankacı olmanın yanı sıra, yazarlık yapan; her şeyi olduğu suret için seven bir insanım..