Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Nisan '15

 
Kategori
Üniversitelinin Sesi
 

Gencim Ben !

Gencim Ben !
 

Hey GENÇ !


Genç olmakta sıkıntı yok da gençliğinin kıymetini bilen bir genç olmakta biraz sorun yaşanıyor sanırım. Çevremde gördüklerimden yola çıkarak hemen hiç kimse halinden memnun değil. Çevremdekilerde hep benim yaşımda insanlar aslında. Ama ben onlara bakınca hiç de 19-20 yaşlarında çılgın, maceracı, hayat dolu, aktif, arkadaş canlısı, girişken gibi şeylere pek rastlayamıyorum doğrusu. Herkes tutturmuş bir aşk acısı, güvensizlik, maddiyat, dersler falan. Halbuki hepsi hikaye. Bende onlarla aynı evrende yaşıyorum ama bence hayat gayet güzel. :) 

Bana soruyorlar "İstanbul'dan sonra Trabzon gibi bir şehirde sıkılmıyor musun?" diye ben hayır diyince de şaşırıp kalıyorlar. Tamam İstanbulla aynı olanaklara sahip değil belki, hatta biraz küçük bir şehir belki, gece hayatı falan da çok yok belki ama faydalanmasını bilen birine göre de gayet aktif kullanılabilir bir şehir. Bende faydalanmasını bilen biri olarak halimden gayet memnunum. 

Ama zaten sorun bende değil, sorun çevremdeki 'gençlerde'. Yani tüm gün boş boş oturursan, bir yere çıkıp gezmezsen, okula sadece ders için gidersen hani nerde gençlik nerde üniversite !!!  Git bi klube katıl, hafta sonu gezilerine katıl, spor yap, tiyatro yap, mizik yap, dans et, sinemaya git hiç olmadı git kampüste dolaş. Biz mesela en çok onu yapıyoruz. :) sıkıldıkça kampüse gidip manzara seyrediyoruz, akşamları çıkan grupları dinliyoruz  falan. 

Demem o ki şuan genciz ve bu çok uzun sürmeyecek. O yüzden ne yapın ne edin şu zamanları iyi kullanın. Daha az uyuyun, yorulun biraz gerekirse, hep gezin, boş durmayın, hata yapın, pişman olun, aşık olun, yaşayın yani biraz  ;) 

 

 
Toplam blog
: 7
: 405
Kayıt tarihi
: 05.01.15
 
 

Öğrenciyim demem sanırım her şeyi açıklar. Burda her şey kafama göre, yani bana göre .  ;) ..