Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ekim '18

 
Kategori
İlişkiler
 

İlişkide Kırılma Anları

İlişkide Kırılma Anları
 

Durumunuz ne olursa olsun, bir erkeğin gerçekten kadınından ihtiyaç duyduğu en önemli altı özelliği sizinle paylaşmak istiyorum. Hepimizin taahhütten korkmadığını duyduğumuza sevineceksiniz. Kadınları ya da tarihi sonsuza dek kullanmak istemeyiz. Aslında, çoğumuz (bir ilişki için hazır olduğumuz noktaya ulaştıktan sonra) ciddiyetle bir hayat arkadaşı arıyoruz. Tatlı, pozitif ve bize benzeyen biriyle tanıştığımızda gerçekten heyecanlanırız. Ama sonra bir kadın kırmızı bayraklar atmaya başlar - başka bir kadının bizi daha önce incittiği şekillerde yakacağını gösterir. Ve biz ne yaparız? Yavaşça ona “çalışmıyor” diyoruz ve devam ediyoruz.

Erkekler neden bu kadar temkinli? Yapılan yeni bir araştırma (5,700 bekar incelenir), kadınların ayrıldıktan hemen sonra daha fazla duygusal acılar yaşadığını belirtti. Fakat erkekler tipik olarak daha uzun ve daha yoğun olarak acı çekerler.

Araştırmacılar aynı zamanda ortalama bir katılımcının 30 yaşına kadar üç önemli kırılma yaşadığını da bildirdiler. Bu yüzden şansınız, aradığınız kişinin bir kırılma veya üçlükten geçtiği ve izin verdiğinden daha fazla zarar verdiği ihtimal. Yıllar sonra bile, uyarı levhaları arıyor olacak. Yani bir erkeğin ne aradığını ve doğru sinyalleri nasıl göndereceğini bilmelisin. Ona duygusal ihtiyaçlarını anladığını göster.

Duygusal olgunluk
Bizi korkuttuğumuz bir şey varsa, oyun oynar ya da küçük şeyler üzerinde patlayan bir kadın.

Bir dakika gerçekten bir erkeğe dönüşüyor ve bir dakika sonra bir şey için öfkeleniyor, bu yüzden onunla konuşmayı bırakıyor ya da metin mesajlarını görmezden geliyor. Sonra, tekrar bir kez daha iyi hissettiğinde, o her şey tatlı ve sevinçlidir.

Erkekler bu yukarı-aşağı, roller-coaster etkileşim türünden nefret ederler. Adamınız tutarlı, açık ve çözüm odaklı bir kadınla olmak istiyor.

Duygusal olgunluk neden (sakin, verimli iletişim yoluyla gösterilir) esastır? Bir üniversitenin çalışması, iletişim eksikliğinin çiftlerin ayrılmasının temel sebebi olduğu sonucuna vardı. Eğer bir problem varsa, erkeğin sorunun çözümü için bir çözüm bulmak amacıyla onunla konuşacağınıza güvenmesi gerekiyor.

Bu demektir ki (ve o) yanlış olduğunu rahatlıkla kabul ediyor, üzgün olduğunu söyleyip, bir çözüm bulunca affedilip devam edebileceksiniz. Her savaşı kazanmaya çalışmak yerine barış aradığınızdan emin olun. Erkekler, yaşadıkları stres miktarını azaltan, yükseltmeyen, duygusal olarak olgun kadınlarla ortak olmak isterler.

Ortaklık
Bir ilişkiye yerleşmeye hazır bir adam, artık yalnız kalmak istemediğini fark eden bir adam. Batchelor'un hayatının heyecanlarının artık yalnızlık ve yalnızlığı telafi etmediğini fark etti.

Bir ortaklık için hazır.
Bu, seni bir ortak olarak değerlendirecek demektir.

Adamınız sadece ona saygı ve adalet ile davrandığını hissederse, sizinle birlikte olmak isteyecektir. Örneğin:
Evin veya bahçenin işini paylaşman gerekiyor

Finansal yönetim için beklentilerini karşılayan bir modada para harcamak
Ona vermiş olduğu yollara eşit hissettiren bir şekilde ona geri ver

Adamının endişelenmesi bu: Cömertliğinden faydalanan bir kadınla birlikte olmak istemiyor. Bir partneri almak isterken (ve mali açıdan daha fazla katkıda bulunmaktan dolayı tamamen havalı olabilir), cumartesi günlerinde uyurken kredisinin mahvolmasını istemiyor ya da ev işlerini yapan biri olmayı istemiyor.

Yapmayı sevdiği şeye ve ne yapmadığına dikkat edin ve işbölümü hakkında konuşmaya başlayın. Belki de, akşam yemeği pişirenlerin, sonradan yemek yapmak zorunda olmadığına ya da oyunu izlerken çamaşırları katlamaktan hoşlanıyorsa, çim biçmeyi kabul edebileceğinizi kabul edersiniz. Sadece beklentilerini (ve onların) eşleştiğinden emin olmak için konuştuğunuzdan emin olun. Aynı şekilde, harcama alışkanlıklarına dikkat edin. Bundan asla faydalanmamaya dikkat edin, özellikle sizden daha fazla para kazanıyorsa. Ardından ilişki ilerledikçe, bu konuyu olduğu kadar önemsediğinizden emin olmak için finansmanı açık bir şekilde tartışır. Ondan daha fazlasını yaparsanız, düzenlemeyle ilgili nasıl hissettiğini tartıştığınızdan emin olun. Telafi edebilmek için payından daha fazlasını yapması gerektiği gibi hissetmediğinden emin olun - sadece kızgınlık doğurur. İkinizin hem maddi hem de işbölümü bakımından adil olduğunu düşünün.

Eğlence
Hayat hiç de kolay değil mi? Hepimiz gün boyunca havaya uçarız. İş arkadaşınız mantıksız taleplerde bulunur veya en iyi arkadaşınız incitici bir şey söyler. Arabanız bozulduğunda, vergileriniz tahmin ettiğinizden daha fazla, önemli bir hesaba şifrenizi hatırlayamıyorsunuz ... ne hakkında konuştuğumu biliyorsunuz.

Kadınlar genellikle hayat zorlaştığında birilerinin onları dinlemesini ister. Bununla birlikte, erkekler, tipik olarak, onları eğlendirmek için eğlenceli ve olumlu bir şeyler yapmak isterler.

İnsanların stresli şeyler hakkında konuşmak istemediklerini söylemiyorum. Aksine, birçok erkek konuşabileceği birini bulmak için minnettardır. Ancak, erkeklerin bir partnerde evrensel olarak aradıkları şey, onları güldürebilen biri.

Birisi eğlenceli.
Her gün eve gelir ve ona yarım saatlik bir olumsuzluk bırakırsanız, boğulmuş hissetmeye başlar ve seninle olamayacağına karar verebilir. Özellikle de, sizin önerilerinizi saptırırsanız ya da savunmanızı alırsanız, sorunlarınızı çözmenize yardımcı olmaya çalışır. Bunu nasıl halletmelisin? Günlük şikayetlerinizin çoğunluğu hakkında bir kız arkadaşıyla konuşmayı alışkanlık haline getirin, böylece erkeğinizle zaman geçirdiğinizde daha olumlu olabilirsiniz. Daha sonra yapmaktan hoşlandığı bazı eğlenceli şeylere katılın. Futbolu sever mi? Futbol oyunları bir etkinlik yapın. O tenis oynuyor mu? Nasıl oynanacağını öğren. En sevdiği aktivitelerden birini seçin ve ona katılın (elbette "insan-zaman" ihtiyacına tecavüz etmeden).

Çekici bir arkadaş
Hayır, kozmetikte güzellik kraliçesi veya kazık olmak zorunda değilsiniz. Aslında pek çok erkek doğal güzelliği tercih ediyor. Ancak, her erkek, kendiniz için ne ifade ederse etsin, onu gururlandıran bir kadınla olmak ister.

Kimin ona yansıdığını. Eğer çekici, birlikte, kendine güvenen bir kadını kendine çekebilirse, o zaman kendini iyi hisseder. Kendinle ilgilenmiyorsan, daha az şey hissediyor çünkü etkileyici bir arkadaş çekmek için yeterince iyi değilse merak ediyor.

Dış güzellik
Erkekler görseldir, bu yüzden nasıl görünüyorsunuz. Bu, fiziksel olarak kendinize iyi bakmak istediğini, cazip bulduğu şeylere dikkat etmek istediğiniz anlamına gelir. Çoğu durumda, düzenli olarak egzersiz yapmanın ve iyi beslenmenin temyizinizi artıracağından emin olabilirsiniz. Aşırı kilolu olsanız bile, erkeğiniz vücudunuza bakma çabalarınızı görecek ve size saygı duyacaktır. Sağlıklı çekici!

Ayrıca, sizi sımsıkıtan bir şekilde giyinmek ve damatlık için zaman ayırmak isteyeceksiniz, böylece sağlıklı, temiz ve ışıltılı bir ışıltı yaratırsınız. Eğer bir araya bakarsanız, erkeğin sizi yanınızda olmaktan gurur duyacaktır.

İç güzellik
Erkekler ayrıca karakter ve başarılarda etkileyici bir kadınla birlikte olmak ister. Örneğin, erkek arkadaşlarınızla ve ailenizle tanıştığınızda olumlu ve arkadaş canlısıysanız, sizinle birlikte olmaktan gurur duyacaktır. Eğer ailenin evine giden yoldan tümüyle şikayet ederseniz, oradayken ve eve dönüşte meleğiniz varsa, fantastik görünseniz bile sizinle ortaklık kurmanızı pişman edecektir.

Bilgili olmak ve becerileri geliştirmek de önemlidir. Seni iş arkadaşlarına ya da kardeşlerine tanıtırken, senin hakkında övünebilmek istiyor. Adamının övünebileceği biri ol ve yanındayken daha da ayakta duracaksın.
 

 
Toplam blog
: 5
: 243
Kayıt tarihi
: 26.10.18
 
 

Erkekleri anlamak basittir.. Birkaç basit yöntem yeterlidir. Ya kadınları anlamak ?  ..