Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Temmuz '17

 
Kategori
İnternet
 

İnstagram’da Nasıl Doğal Yollarla Takipçi Yapılır?

İnstagram’da Nasıl Doğal Yollarla Takipçi Yapılır?
 

İnstagram


Bulunduğumuz çağda popüler hale gelen sosyal medya platformu kullanmak artık bir gereklilik haline gelmiştir. Herkes iletişimini bu platformlardan yapmaya başlamıştır. Bu platformlar içerisinde kısa video ve fotoğraflarınızı takipçilerinizle paylaştığınız instagram. İnstgram hatırı sayılır bir kullanıcıya sahip. İnstagramda profil sahibi olmak yeterli olmayıp, paylaştığınız gönderileri daha çok insanla paylaşmak isteyecek ve geri bildirim almak isteyeceksiniz. Sizde instagramdaki paylaşımlarınızı daha çok insana ulaştırmak isterseniz instagram takipçi kasma ile takipçi sayınızı arttırabilirsiniz. İnstagramda takipçinizi arttırmak için birkaç küçük işlem yapabilirsiniz. İnstagramda takipçinizin sayısının artması paylaşımlarınızın daha çok kişi tarafından görünmesi demektir. Takipçi sayınız arttığında paylaşımlarınız birçok kişi tarafından görünecek ve daha çok beğeni alacaktır. 

Öncelikle takipçilerinizle iletişim kurun, geri bildirim aldığını düşünen takipçi sizin profilinizden ayrılmak istemeyecektir. Fotoğraf ve videolarınız özgün ve güncel olmasına dikkat edin, insanlar daha önce gördükleri şeylere ilgi duymazlar. Fotoğraflarınızı kolaj haline gelip farklı görünüm sağlayarak dikkat çekebilirsiniz. En önemlisi fotoğrafın altına yazılacak etiketler. İnstagram üzerinden paylaştığınız video ve fotoğraflarınızı diğer sosyal medya hesaplarınızda da paylaşın. Profil bilgileriniz güncel ve dikkat çekici hale getirebilirsiniz. İnstagram görsel paylaşımlar üzerine olduğu için paylaşımlarınız göze hitap etsin, ilgi çekici olsun. Profilinizdeki paylaşımlarınıza kendine özgün hikaye oluşturabilirsiniz. Paylaşımlarınızı takipçilerin en aktif olduğu zamanda yaptığınız da görünme oranını arttırabilirsiniz. Fotoğraflarınız ve videolarınıza filtre ve efekt ekleyerek farklı görünmesini sağlayabilirsiniz.  Takipçilerinizin sizin profilinize girdiğinde uzun kalmasını istiyorsanız onların dikkati çekçek paylaşımlarda bulunmanız gereklidir. Eğer mümkünse periyodik olarak paylaşımlarda bulunun güncel haber ve günleri takip edin.

Profiliniz size özgün olsun kopyala yapıştır havası vermesin. Sevdiğiniz ve hoşlandığınız şeylerden bahsedin ya da fotoğraflarını paylaşın. Hobilerinizden bahsedebilirsiniz. Sevdiğiniz söz ve şarkıya ait paylaşımlar yapabilirsiniz. Gezip gördüğünüz yerin fotoğrafını paylaşıp onunla ilgili duyduklarınızdan bahsedebilirsiniz. Fotoğraf ve videolarınız altına yapılan yorumlara olabildiğince geri bildirim sağlayabilirsiniz. Kısacası size özgün ve sizi yansıtan bir profile sahip olmalısınız.

 
Toplam blog
: 9
: 4889
Kayıt tarihi
: 02.05.17
 
 

Merhabalar ben 1991 yılı temmuz 31 doğumlu blog.milliyetin yeni üyesiyim. Eğitimimi Ege makina mü..