Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Temmuz '18

 
Kategori
Dünya
 

Kötülük Diz Boyu, Yaşamak Yürek İster

Kötülük Diz Boyu, Yaşamak Yürek İster
 

21. Yüzyıldayız yaşamak, eğlenmek, gülmek ve sosyalleşmek yürek ister. İnsanca yaşamak istemeyin sakın göz koyarlar, gülmeye yeltenmeyin birileri o gülücükleri çalmak için pusuda bekler, sakın sosyalleşeyim demeyin, gezip tozmayın durduğunuz yere, baktığınız yöne bomba koyarlar. 
 
Kardeşlik namına barış adına hiçbirşey kalmadı dünyada
Gün geçtikçe korku imparatorluğu dallarını uzatmaya devam ediyor, kötülük kol geziyor dünyanın dört bir yanında. Ne yazık ki,iyilik biz insanların hırsı karşında yok olup gidiyor.  Anlamsız vahşice bir savaşın peşinde çıkar sağlamak için insanlığımızdan oluyoruz. Evler yıkılıyor, yuvalar dağılıyor, masum insanlar ölüyor hayatlarının baharında. Ölen öldüğüyle kalıyor, kötülüğün tüccarları masumlar üzerinden prim yapmaya devam ediyor.
 
Hainlerin, dalaverecilerin, din tüccarlarının, insan görünümlü şeytan yaverlerinin, üstün uğraşları sonucu kayıp gidiyor yüreklerimizden yaşamak.  Nasıl bu hale geldik, güç kazanmak uğruna hangi ara dehşet saçan acımasız birer katile dönüştük. Neden dünyayı yaşanası bir yer olmaktan çıkardık, kardeşliğe kurşun sıkar hale geldik.
 
Kötülük diz boyu,aşamak yürek işi
Gözlerine düşmeden gülücük
Söndürürler yüreğindeki güneşi
Mutluluk tutmadan ellerini
Kötülükle bağlarlar kaderini
 
Barış Keklik
 
Toplam blog
: 2
: 81
Kayıt tarihi
: 12.07.18
 
 

Fotoğrafçı, Gezgin,  Amatör Şair, Gurbetçi Araştırmacı, Dünya Vatandaşı ..