Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '07

 
Kategori
İş Yaşamı - Kariyer
 

Referans mektubu örneği

Arkadaşlar size özenle hazırladığım referans mektubunu sunmaktan mutluluk duyuyorum. Lütfen Her noktayı inceleyin.

İstanbul, 19 Haziran 2007
Sn. Recep Demir
İnsan Kaynakları Müdürü
BTR Holding
Büyükdere Cad. No: 1098 Esentepe - İstanbul
ilgi : Mehmet Özer'e ilişkin referans isteğiniz

Sayın Demir,

Sirketinize iş başvurusunda bulunmuş olan Niyazi Özer Eylül 2004 - Mayıs 2007 tarihleri arasında şirketimizde çalışmıştır. Sn. Özer bu süre içinde önce muhasebe memuru sonra da Satış elemanı olarak görev yaptı. Her iki görevinde de kendisini yakından izledim. Kendisi dürüst, çalışkan ve yetenekli bir kişiliktir. Muhasebe memurluğu sırasında titizliği dikkatimizi çekti ve pazarlamaya karşı ilgisini de dikkate alarak Satış Bölümümüzde kendisine görev verdik.

Sayın Özer'in bu görevi de başarıyla yürüttüğünü, çoğu kez de beklentilerimizi aştığını da belirtmeliyim. Satışa karşı ilgisi ve müşteri ilişkilerindeki başarısı ile Satış temsilcisi görevine yükseltilecek duruma geldi. Ancak şirketimizin bu dönemdeki kadro olanakları çerçevesinde kendisine bu görevi vermek mümkün olmadı ve sonuçta başka bir şirketten aldığı teklifi kabul ederek bizden ayrıldı. ayrılışı sırasında kendisine verilen tüm görevleri başarı ile tamamlamış ve işlerini arkadaşlarına eksiksiz olarak devretmiştir.

Mehmet Özer temel eğitimindeki eksikleri bireysel çabasıyla gidermeyi başarmıştır. Gelişmeye açıktır. Kendisini Satış temsilciliği ve ileride orta düzeyde yönetici pozisyonları için tavsiye edebilirim.


Saygılarımla,

Hüseyin Ergüler
Pazarlam Müdürü
Uğursal Pazarlama A.Ş.
Çiğdem Sok. No:117/3 Çankaya-İzmir
 
Toplam blog
: 88
: 3050
Kayıt tarihi
: 12.04.07
 
 

1982 İstanbul doğumluyum. Yazılım mühendisi olarak çalıştığım bilişim sektöründe fırsat buldukça pek..