Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Aralık '17

 
Kategori
Ekonomi - Finans
 

Sahneyi Bitcoin'den sonra PutinCoin'e mi Bırakıyoruz?

Sahneyi Bitcoin'den sonra PutinCoin'e mi Bırakıyoruz?
 

PutinCoin Çılgınlığı Değer Kazanarak Devam Ediyor.


 

Akıllar çok karışık. Bitcoinle başlayan kafa karışıklığımız Ethereum ile devam etti şimdi ise PutinCoinli bir sabaha uyandık. 

Öncelikle ben geleceğin para biriminin sanal para olacağına inananlardanım. Bu Bitcoin, Ethereum, PutinCoin olur mu bilmem ama son nokta olarak kabul görebileceğimiz bir para birimi olacaktır. İlk olarak Bitcoinle tanıştım ve tanıştığım zaman alsaydım ciddi kar etmiştim diyebilirim. Şu anda da talebin fazla olmasından dolayı almak mantıklı gelmiyor açıkçası. Bitcoin'i geç öğrenen kişiler ise şimdi PutinCoin'i incelemeye başladı bile . :)  Herkesin iyi-kötü Bitcoin hakkında bilgisi vardır gelin biz PutinCoin'i inceleyelim.

Evet tahmin ettiğiniz gibi PutinCoin Rus Lider Putin'in adını taşıyan sanal para birimi. Rus halkına ve liderine ithafen yaratılmıştır.  Büyük ihtimal Bitcoin'in yüksek fiyatından sonra kripto para piyasasında en yeni olan PutinCoine talep artmış olcak ki en hızlı yükselen sanal paralardan biri olmuş durumda. Piyasa değeri 7 milyon dolardan fazla.  

PutinCoin'in resmi sayfasındaki bilgileri incelediğimde ise işletmelere, tüccarlara ve özel kişilere birçok olanak sağlayan para birimi olduğunun üzerinde duruluyor. Sitede bir de sohbet odası bölümü var. Türkler şu anda olayı çözmeye çalışıyor desem yeridir o yüzden yabancılık çekmeyeceğiniz bir platform.  :) 

PutinCoin simgesi PUT olarak ifade ediliyor . Şu anda kripto para piyasasında 1 PUT= 0,09 Türk Lirası olarak belirtilirken 1 PUT' a oranla 1 BTC ise 74.144,51 TL olmasından dolayı daha değerli olduğu göze çarpıyor. 

Bizimde bu konuda asla geri kalmayacağımıza inanıyorum eminim biz de para birimimizle bu kripto para piyasasında yerimizi alacağız. :) 

 

 
Toplam blog
: 3
: 538
Kayıt tarihi
: 13.12.17
 
 

      2008-2012 Kemal Hasoğlu Lisesi        2013-2017 İstanbul Aydın Üniversitesi..