Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Kasım '17

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Sevdanın Sonsuz Bekleyişi

Merhaba aranıza yeni katıldım bunca yıldır içimde biriktirdiğim tüm duygularımı hasretimi sevdamı bitmeyen askımı sizinle paylaşmak amacıyla burada yazmak istedim. O kadar dolu ki yüreğim yazmak deli gibi yazmak geliyor içimden. Bunca sene kendime bile itiraf edemediğim herkesten sakladığım büyük aşkımı kara sevdamı yazmak istiyorum. Bana herkes huysuz sinirli bir ihtiyar gözünle bakıyordu Hayatım rutin bir şekilde devam ediyordu. Bu arada sevgili annemi kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken bir gün aniden bilgisayarıma gelen bir mesajla hayatım değişiverdi.

Bana gelen maili açmak istiyorum ama elim bir türlü gitmiyordu. Sırtımı sandalye ye dayayıp bir süre düşündüm tam otuz iki sene sonra hayatımı ona adadığım ve bir daha asla hiçbir kimseyi sevmeyeceğime söz verdiğim kadın bana mail yazmıştı. Düşündüm onu en son gördüğümden bugüne o kadar çok şey değişmişti ki o hiç bilmemişti neler yaşadım onun uğruna nelerden vazgeçtim nelerle savaştım ne kadar büyük hatalar yaptım hiç bilmemişti. Peki bu maili okumalı mıydım   hayatımı tekrar alt üst mü etmeliydim. Acaba hayatın altı üstünden daha mı iyiydi içimden gelen tüm fırtınalara daha fazla dayanamadım. Ve maili açtım. 

Gözlerim yazılara bakıyor ama göremiyordum. Belki size saçma geliyor olabilir bir erkeğin bu kadar uzun yıllar boyunca ruhen bir aşka bağlı kalması ve onu unutmaması hanı derler ya aşk kısa sürer çabuk biter belki kavuşanlar içindir. Ama bir ömür bekleyenler için aşk hep devam eder.

Leyla ile Mecnuna, Ferhat ile Şirine ve aşk için yananlara selam olsun.

 

 
Toplam blog
: 4
: 99
Kayıt tarihi
: 10.10.17
 
 

haberleşme uzmanıyım  ..