Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ekim '18

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

ThetaHealing(R) ile His Yüklemeleri

Hz. Muhammed bir gün Ali efendimize; dualarının içine vizyon, hayal yani görüntü de ekle, duanın olmuş görüntüsünü gör buyurdu.
ThetaHealinğ de seans sonrasında tezahür yaptırıyoruz danışana. Çalıştığımız konunun çözümlendiğini ve o konusu şifalanınrsa nasıl bir hayatı olacağının hayalini kurma çalışması yapıyoruz. Her tezahür de de ilk uyarımız ; hayalinin içinde canlı canlı yaşa, hisset, heyecansa heyecanlan, mutluluksa mutlu ol. Sesleri, kokuları hissetmesi görüntüleri içindeymiş gibi yaşamasını önemsiyoruz.
Çünkü bilinçaltı bu istenen durumun olabilirliğine inanmaya başlıyor, ikna oluyor böylece. İsteme olarak ifade ettiğimiz de ise direnç oluşturarak ket vuruyor.

Kur'an da da işitmez misiniz, görmez misiniz, anlamaz mısınız ifadeleriyle uyarı oluşturan sorular bir çok yerde, tekrarlar halin de geçmektedir.
Bu tekrarlar arasında en çok geçen ise, işitmez misiniz ifadesi yer almaktadır.
Yine araştırmalar bilinçaltının işitselliğe karşı daha duyarlı, daha çabuk kabul etmeye müsait olduğunu ortaya çıkartmıştır.
İnsan beynin de işitmeye, duymaya, kokuya karşı duyarlı özel loblar vardır. Şimdi anlaşılmıştır ki işitme lobu diyer lobların en büyüğüdür.
Theta tekniğiyle yaptığımız da insanın theta frekansındayken, yani bilinçaltının en alıcı konumundayken kişiye unuttuğu erdemleri sesli olarak işitsel lobuna yüklemek, hatırlatmak.

Theta ile yaptığımız yüklemeleri bilinçaltımızın neden bu kadar hızlı ve kolay kabul ettiği de bir kez daha anlaşılmış oluyor.



Seans ve Eğitim için Ulaşabilirsiniz


emineekici1@gmail.com

 
Toplam blog
: 2
: 199
Kayıt tarihi
: 12.10.18
 
 

1984 K.Maraşta/ Elbistan da doğdum AÖF Veteriner Teknikerliği okudum ThetaHealing uzman u..