Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ocak '16

 
Kategori
TV Programları
 

Asmalı Konak'ın efsane ikilisi yeniden biraraya geliyor!

Asmalı Konak'ın efsane ikilisi yeniden biraraya geliyor!
 

Ülkemizin televizyon geçmişinde çok efsaneleşmiş, insanların salya sümük hale geldiği diziler bulunuyor. Bunların ortak özelliği ; yayınlandıkları dönemlerde insanlar arasında pür dikkatle izlenmesi ile bilinen ve dönemsel reyting şartlarının çok üstünde reyting oranları almış olmaları olarak belirtiliyor.

Bahsettiğimiz bu dizileri sizlere sorsak ve sayın desek, sayacağınız 5 dizi içinde Asmalı Konak da illa yer alır. Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz'in başrollerinde yer aldığı Mart 2002-Haziran 2003 tarihleri arasında 54 bölüm olarak yayınlanan Asmalı Konak'ın o dönem ortalığı kasıp kavurduğunu biliyoruz. Hatta bir de Asmalı Konak Hayat adıyla bir filmi yapılmış ve dizi kadar etki yaratmıştı.

Ancak yıllar ilerledi, dizinin üzerinden 15 yıla yakın süre geçti. Bu dizinin sevenlerinin hala hatıralarında olan Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz, bundan sonra farklı sinema filmlerinde ve dizilerde oynadı. Ancak tarih 2016'yı gösterdiğinde bu ikili hakkında Asmalı Konak hayranlarını sevindiren bir haber çıktı.

Bildiğiniz gibi Özcan Deniz'in dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün şok bir düşüş yaşayarak, 50.bölümde final yapmıştı. Nurgül Yeşilçay ise Erkan Petekkaya ile başrollerini paylaştığı Paramparça dizisine yaşadığı gerginlikler sayesinde 52.bölümde yani 2 bölüm sonra veda etme kararı almıştı.

Yani her ikisi de çok yakın zamanda dizi anlamında boşta kalıyor.

Bunun bilincinde olan dizi yapımcıları, bu ikiliyi yeniden birlikte bir dizide buluşturmaya hazırlanıyor. Posta gazetesinin haberine göre ; Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay yeni sezonda yeni bir dizide birlikte rol alacak.

Müzik kariyerini tersleyip kendini sinemaya ve diziye veren Özcan Deniz ile, uzun süre sonra zar zor tutturduğu dizi olan Paramparça'dan sorunlu olarak ayrılan Nurgül Yeşilçay yeniden bir Seymen ile Bahar etkisi yaratabilir mi?

Değişen seyirci kitlesi bu ağalı beyli tripleri tekrar yer mi?

Hiç bilemiyorum.

Ancak ne dizilerin bittiğini, hangi efsane kadroların patladığını bildiğimizden bu ikili yeniden ilgi çeker mi net bir fikir belirtemiyorum.

Ama isimleri ile reyting alabilirler gibi duruyor.

50 küsür yaşına yaklaşmış Özcan Deniz'in patronu oynadığı ve derin pozlar kestiği bir diziye daha hazır mısınız izleyici?

İnşallah değilsinizdir. Yoksa gerçekten yeni bir klişe ile daha karşılaşacağız.

Aman tövbeler olsun be!

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..