Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ocak '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kıvanç Tatlıtuğ yeni Diziyle geliyor!

Kıvanç Tatlıtuğ yeni Diziyle geliyor!
 

Dizi sektörünün en sevilen ve renkli isimlerinin birçoğu şu an bir dizide yer almıyor. Bu isimlerin birçoğu uzun bir dizi macerasından çıktığı için ya da hayal kırıklığı yaratan bir diziden çıktığı için ekranda görünmüyor.

Bu isimlerden bir tanesi de ailemizin Behlül'ü Kıvanç Tatlıtuğ.

Star'da yayınlanan Kurt Seyit ve Şura faciasından sonra ekranlarda görülmeyen ve köşesine çekilen Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili yeni bir haber ortaya çıktı.

Nasıl bir dizi ile ekrana döneceği merak konusu olan Tatlıtuğ'un, yakın zamanda ''Siyah Beyaz'' adlı bir dizi ile geri döneceği iddia edildi. Daha önce yer aldığı Gümüş dizisinde birlikte çalıştığı senarist Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon’la bu dizide de çalışacağı belirtilen Tatlıtuğ'un yanında yer alacak kadın başrolün kim olacağına dair çalışmalar devam ediyormuş. Dizinin Star'da yayınlanacağı belirtiliyor. Konu ile ilgili herhangi bir yalanlama ya da doğrulama gelmedi.

Haber ne kadar doğru bilinmez ama, Kıvanç'ın Kurt Seyit'le patladığı kanal olan Star'a dönmesi riskli bir iş olmuş. Beren Saat'in ve Meryem Uzerli'nin yaşadığı uğursuzluk ve şanssızlıkları düşündüğümüzde Kıvanç Tatlıtuğ'un kendini riske atmamasını tavsiye ediyorum.

Behlül ve Kuzey tipleri ile özdeşleşirken Star sayesinde geride kalabilir yoksa.

Aman diyim dikkat Kıvanç, tongaya basma sakın!

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..