Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ocak '16

 
Kategori
TV Programları
 

Reytingler çakıldı Nurella kıymetli oldu! geri dönüyor!

Reytingler çakıldı Nurella kıymetli oldu! geri dönüyor!
 

Ekranlardaki garip formatların arasında kaybolan bir nesil haline geldik. Ekranlarda yer alan onlarca televizyon kanallarının içerisinde barındırdığı yüzlerce format sayesinde kafamız iyice karışmıştı. Reyting adına her işin yapıldığı bu formatların saçmalıklarla barındırılmış yapıları içerisinde kaybolmamız bizleri iyice saflaştırdı.

Geçtiğimiz yıllarda Show ekranlarında Bu Tarz Benim adıyla başlayan ve TV8'e geçtikten sonra İşte Benim Stilim adıyla devam eden moda programı bu duruma verilebilecek olan en büyük örneklerin başında yer alıyor.

Troll diyebileceğimiz tiplerle ve kavgalarıyla ünlü bu olan programın son sezonunda ünlü kadınların yarışacağı açıklanmış, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'nun jüride yer almayacağı belirtilmişti. Bu ikilinin yerine ise Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya gelmişti.

Bu hamlenin ardından programın reytingleri inanılmaz bir düşüş yaşamış, ciddi anlamda eleştiri konusu olmuştu. Acun Ilıcalı başta olmak üzere TV8'in birçok üst düzey yöneticisinin eleştirilerine maruz kalan program yapımcıları ise tükürdüğünü yalamaya yani Nurella'yı yeniden kadroya dahil etmeye hazırlanıyor.

Yerlitaş'ın isteklerini karşılamak istemediği için jüride başka isimlere yer veren yapımcılar, reyting ve para söz konusu olunca bu istekleri karşılama kararı aldı.

Anlayacağınız Nurella olmadan programı ne konuşan var ne izleyen. Daha öncede yazmıştım. Konu ve format ne kadar saçma olursa olsun, simgeleşen bir isme sahipseniz o isimden sonuna kadar faydalanacaksınız. Aksi halde sonucun ne olacağı malumdu. Ki yapımcılar bunu yaşayarak gördüler.

Madem bu programı devam ettireceksiniz, o zaman Nurella'yla devam etmeye mahkumsunuz arkadaş.

Aksi halde reytingler ölüyor beybi!

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..