Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Şubat '09

 
Kategori
Siyaset
 

Küfrettirmeyin bana şimdi..

Küfrettirmeyin bana şimdi..
 

""KÜFRETTİRMEYİN BANA ŞİMDİ"" DEDİ BAŞBAKAN..


Sinop ili ile Boyabat ilçesi arasındaki tünelin açılışını bahane ederek Sinop'ta bir seçim propagandası yapan ve CHP'ye Sinop'un ünlü filozofu (Diojen düşmanlarla birlik olup Sinop savunmasında halka zulüm etmiştir ) Diojen'in sözleriyle bir takım göndermeler yapmıştır.

Sayın başbakan 65 milyonun karşısında Sinopta kameralara küfrederken yakalandınız birde hakaret içeren sözler sarfettiniz, belkide içinizden sövdünüz ne yazık ki insanlar kıyafetleri ile değerlendirilmemeli. Mesela başbakan gibileri. Öfkeniz Sinop'luya mıydı "KÜFRETTİRMEYİN ŞİMDİ BANA" dediniz Sinop'tan oy beklemeyin Sayın Başbakan Sinop'lu hakareti hiç bir zaman hak etmedi.

Bir dönem ANANINA ALDA GİT demişti vatandaşa. Ne yapacaksın öfke sanatı bu ne söyleyeceği hiç belli olmuyor Sayın Başbakanın sanat sanattır küçümsenemez.

Sinop'lu Nükleere karşı çıktığı içinvmi içinizdeki öfke yoksa Sinop AKP belediye başkanının İstanbulda travestilerle resmi makam aracında yakalandığı için miydi?.

Sinop Tüneli yıllar önce projeye alınmış ve yapımı başlanmış devam etekteydi. Yarım yamalak tamamladınız, seçim propaganda malzemesi yaptınız. İki gün önce yeni yapılan eksik yolda trafik kazaları olmaya başladı bunun sorumlusuda AKP iktidarıdır.

Van menıt profesörlüğüne Sinop'luyucda alıştırın ama asla Sinop'luya küfretmeyin. Sinop'lunun tokadı osmanlı tokadı gibidir izleri asla silinmez, geçen dönemde Sinop Boyabattan AKP li sayın milletvekili Mustafa DODURGALI seçti meclise gönderdi ama Davos'ta dediğiniz gibi bu asla bir daha olmaz, bir dönem Sinop'lu sayın Yaşar TOPÇU'yu kovmuştu Sinoptan bu sizde olabilirsiniz Sinop'luya hitap erderken asla ve asla hakaret etmeyiniz.

Sinop'u eğer çernobil yapmayı düşünüyorsanız Sinop'lu da buna karşı çıkıyorsa mutlaka haklı bir sebepleri vardır. Cennet vatanlarını cehenneme dönmesini hiç kimse istemez, Sinop'ta balıkçılık sektörü bitme safhasına gelmişken birde nükleer santral kurarak Sinop'luyu ekmeğinden aşından etmeyin.

Eğer Sinop'a bir yatırım yapmak istiyorsan sermaye yokluğundan kapanan şişecam sanayini hayata geçiriniz, söksayı hayata geçiriniz, şimdi düşük kapasitede çalışan ve kapanma noktasına gelen örsanı hayata geçiriniz, Sinop'lu sizden hizmet istemektedir, geçmiş iktidarların icraatlerini kendiniz yapmış gibi övünmeyiniz.

Sinop 35 bin nüfuslu küçük bir turizim beldesi mavi ile yeşilin kucaklaştığı şirin bir ildir, bu ilin sorunlarını geldiğinizde hiç sordunuzmu sayın başbakan sadece oy peşindesiniz muhalefete çatıyorsunuz, sizin muhalefet bildiğiniz CHP Boyabat ilçesine bölgenin en büyük hastahanesini kazandırmıştır, siz iktidar olarak ne hizmet verdiniz?

Sinop tüneli sayın Yaşar TOPÇU'nun gayret ve çabaları ile başlatılmıştır ve devam etmekte idi AKP iktidarı olarak bol bol laf salatası yaptınız parayla oy aldınız. Gerek ilçelerde gerekse ilde AKP iktidarına Sinop'lunun güveni bitmiştir bunun üzerine başbakandan birde küfür işitmişlerdir, nasıl olsa bundan sonra AKP'nin Sinop'ta seçmen sayısı olmayacağı için büronuzuda kapatabilirsiniz. "Büronuzuda alın gidin Kasımpaşa'ya" orda kimse duymaz küfrettiğinizi hakaretlerinizi.

Türkiye için en büyük stratejik önem taşıyan bir ilini görmezden gelen AKP iktidarına Sinop'lunun ihtiyacıda yoktur, yatırımlarınızı Tunceli'ye yapınız bol bol buzdolabı çamaşır makinası laptop dağıtınız, çamaşır makinası dağıttığınız köylerde çamaşır makinasını çalıştıracak su dahi yokmuş, ee nolacak şimdi demeyin makinalar çürüyecek devletin parası kül olup gidecek bu büyük bir sorumsuzluktur. Sizde iktidar olarak böyle düşünceye sahipsiniz.
 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..