Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Temmuz '08

 
Kategori
Siyaset
 

Gerçek ergenokon

Gerçek ergenokon
 

Ergenekon soruşturmasında eksik olan noktalar; Burada öncelikle ütopik bir terör örgütü kurulmak istenmiştir ve bu örgüt eylemlerinin sadece telefon görüşmelerindeki ve bilgisayarda elde edilen bazı dökümanlar ışığında aydınlatılmak isteniyor.

Oysa ki ülkemizde yıllardır yaşadığımız bir terör sorunu olan pkk ile ilgili binlerce kanıt ve eylemler olduğu tespit edilmiştir. Ve üstelik devlet içinde bu kadar güçlü bir kuvvet varsa ve kendilerinin deşifre olmamaları için neden eyleme geçmedikleri soru işaretidir? Bir örgüt tasavvuf edin ki hiçbir eylemi olmasın ya da yapılan eylemler uzaktan ilişki kurulmaya çalışılsın ve örgüt ki devletin içinde en yüksek kademelerde mensupları ya da görevlileri olduğu iddaa edilecek burası da ayrı bir muamma …

Pkk terör örgütü T.B.M.M’ nin sınır ötesi harekatından sonra agresif bir tavır izlediği ve sivil hedeflere yöneldiği hem emniyet hem de silahlı kuvvetlerin istihbarat birimleri tarafından hatta ulustaki kanlı saldırının ardından genelkurmay başkanın yapmış olduğu açıklamada olduğu gibi bunların devamının geleceğinin beklendiği şeklinde ibareler kullanılmıştır. Pkk terör örgütü faaliyetlerini ekseriyatlı olarak ülkenin dışarısından yürüten bir örgüt olmasına ramen T.B.M.M’ den böyle bir yasanın geçecek olmasından haberdar olur olmaz kanlı eylemlere girişmişlerdir. Fakat Ergenekon terör örgütü olarak adlandırılan bu örgüt maalesef üst düzey yöneticileri hatta kurucularının da aralarında olmasına rağmen bir eyleme girişmemiştir. Acaba bu örgüt kendisine fazla mı güveniyor yoksa bunları sadece savcının kitap yazmak için ve çok iyi kurgulanmış bir entrikasından başka bir şey değimlidir???? Masonik bilderberg çetesi olarak adlandırılan ve dünyanın en büyük masonik örgütlenmesi olarak kabul edilen bir yapıya ithamda bulunulurken sayın savcı bu iddianamede adı yer alan ve suikasta maruz kalacagı idda edilen Yeni Şafak gazetesi yazarı Sayın Fehmi Koru’nunda BU TOPLANTILARA KATILDIĞINDA İNKAR ETMİYECEKTİR SANIRIM . doğru insan kendini infaz ettiren kurumu tanıması lazım tabikii …Aslında Amerikan başbakanı Robert Kennedy’nin de ölümünde Ergenekon sorumludur. Çünkü içinde mason yapılanması olan biir örgüttür ve amerikanın da aydınlatmak istediğide bir konu olan bu konu aslında bizim ülkemizde aydınlamak üzeredir.

 
Toplam blog
: 20
: 852
Kayıt tarihi
: 01.10.06
 
 

Ben Hacettepe Üniversitesi fizik öğretmenliği mezunu yeni bir öğretmen adayıyım. Fakat bunların yanı..