Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Kasım '07

 
Kategori
Futbol
 

Futbolcu kazanınca primini almalı

Futbolcu kazanınca primini almalı
 

Bu akşam yapılacak Türkiye-Bosna Hersek maçı öncesinde, son birkaç gündür maçı kazanırlarsa futbolculara verilecek primle ilgili tartışmalar başladı.

Gazetelerde bu konuda yapılan anketlere verilen yanıtların neredeyse tamamı HAYIR VERİLMESİN şeklindeydi. Kimileri primin futbolculara verilmeyip şehit ailelerine verilmesini öneriyordu. Popüler medya da ağırlıklı olarak futbolcuların alacağı prime karşı görüşteydi.

Futbolcuya o prim sözü verilmişse prim verilmelidir. Eğer bir futbolcu bunu kabul etmek istemezse reddeder. Eğer bir futbolcu bunu şehit ailelerine bağışlamak isterse kendi bağışlar. Eğer bir futbolcu bunu başka iyilik için kullanmak isterse kendi dilediği şekilde kullanır.

Fubolcu başardığı zaman kazanır ve başarısız olduğu zaman hiç kimse tanımaz. Onları başarılarını paraya çevirebildikleri yıllar çoğunlukla bir elin parmakları kadardır. Onların yaşamlarının tümünü garantilemek istedikleri bu kısa yıllarını gaspetmeye hakkımız yoktur.

Eğer herşeyi herkes herkesle paylaşacaksa ben de varım, ancak yalnızca kimilerinin kazandığı paylaşılacaksa bu adil değildir, ben yokum.

Top yuvarlaktır, prim de futbolcunun hakkıdır.


 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..