Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Bashico Doğal Anneyim Başak Pirtini

http://blog.milliyet.com.tr/bashico

03 Ocak '08

 
Kategori
Hayvanlar Alemi
 

Sokak hayvanı portreleri: Gri sokakların rengi

Sokak hayvanı portreleri: Gri sokakların rengi
 

Sokakla bütünleşmiş bir renk gri


Her zaman gri renkli hayvanları çok beğenirim. Eskiden buz pateni yapıyordum. Tabii o zamanlar "Buzda dans" gibi yarışmalar olmadığı için sadece TRT'de yayınlanıyordu müsabakalarımız. Ankara Belpa pistindeki Rus antrenörümüz Leonid Haçaturov'un gri renkli bir kanişi vardı. Kendisinin saçları da aynen köpeği gibi gri dalgalı ve gözleri de gri renkliydi. Bu uyumları çok hoşuma gitmişti. O zamandan beri de gri renkli hayvanlara bir kere daha bakarım.

Aslında kedi alırken gri renkli bir kedi almak istemiştim. Tabii aldığım yavrular ile karşılaşında hiç duraksamadan gri olmasalar da kararımı vermiştim. Bizim yan sokakta bu güzel gri kediyi keşfettim. İlk önce kendini sevdirdi. Sonra verdiğim mamayı yedi. Sürmeli yeşil gözleri ile koca burunlu tam bir erkek kediydi. Arada sırada onu kasabın yakınlarında dolaşırken görüyorum.

Yaşadığı yer ile -yani gri taşlı sokaklar- ne kadar uyumlu olduğunu resimden de görebilirsiniz. Şehir yaşamındaki kedilerden bir örnek olarak bu da bir doğanın uyumu mu dersiniz?
 
Toplam blog
: 201
: 11799
Kayıt tarihi
: 07.12.07
 
 

Tüm blog severlere merhaba! Boğaziçi Kimya bölümü mezunuyum. Bilişim sektöründe toplantı, etkinli..