Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1970 Mersin doğumluyum. 1988 yılında Kuleli Askeri Lisesi'nden, 1994 yılında da Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldum. Üniversitenin son sınıfını öğrenci değişim programı ile gittiğim Texas Tech University'de tamamladım. Çeşitli firmalarda uzman ve yönetici pozisyonlarında çalıştım. 1999 yılından bu ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Çekim yasası, ç.k.m yasası

İnsan sadece öğrenmesi gerekenleri ona öğretecek durumları ve insanları çeker hayatına. Bir yerlerde acı varsa bilinçaltı, o bir zamanlar başa çıkamadığın meseleyi artık hallet diye suratına fırlatıyordur. Sen çözmedikçe meseleni ya yüreğin nasır tutuyor ve hayattan vaz geçiyorsundur ya da acılarını büyütüp ilerde kaçamayacağın bir devrime hazırlanıyorsundur. Sevgiler,

11 Ocak 2010 15:02
Biri sana güneşini verirse...

"Biri sana güneşini verirse ona dünyanı verebilirsin." .. Ne kadar incelikli bir ifade. Ağzınıza yüreğinize sağlık. Selamlar..

15 Ekim 2009 09:12
Hala Tanrı'ya inanmaya devam etmeli miyiz?

Hayat, yeterince mükemmel olmadığı için ve sana onu mükemmelleştirme şansı verdiği için mükemmel sevgili dostum. Hayat bin kere kire çamura bulanıp binbir kere arınmaktır. Her şeyin ve herkesin mükemmel olduğu bir yerde muhtemelen yaşam da olmazdı, öğrenme de, büyüme de. Hayat kaosla düzen arasında, güzellikle çirkinlik, iyilikle kötülük arasında sınırsız seçenek sunuyor bize. Daha ne istiyoruz ki? Tanrıya inanma istersen. İnananlar inanınca ne oluyor ki? Ama sana bu özel satırları yazdıran içindeki ses kimin sesi sanıyorsun? Onu dinle biraz, hasbıhal et. Ona yakınlaş. Fazla dışarıda gezinen evinin yolunu bulamaz. Sevgiler..

02 Şubat 2009 15:45
 
Toplam blog
: 79
: 2098
Kayıt tarihi
: 30.04.07