Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Haziran '16

 
Kategori
Bilgisayar
 

Eski kullanmadığınız Bilgisayarları çöpe atmayın

Eski kullanmadığınız Bilgisayarları çöpe atmayın
 

eski hurda bilgisayar


Merhabalar Değerli Blog takipçilerim
 
bu konumuzda evde , işyerinde kullanmadığınız boşa çıkan bilgisayarları nasıl değerlendireceğiz bununla ilgili önemli ipuçları vereceğim. Eski bilgisayarları hurcayı satmadan önce bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim. Zamanı geçti işi bitti diye bir şey yok her zaman eski teknolojileri tekrar kullanabilirsiniz peki bu eski zamanı geçen bilgisayarlar nasıl değerlendirilir? hemen bunu alt başlıklar altında sunmaya çalışacağım. 
 
1. Ben evde bol bol download ettiğim için bu tür eski bilgisayarımı bu işlerde kullanıyorum kendi günlük kullandığım bilgisayarımı yormadan diğer eski bilgisayarımı muzik, film veya büyük dosya indirmelerinde kullanıyorum ve işi bittimi otomatik kapanmasını ayarladığım için dosya indirme işleminden sonra bilgisayar kapanıyor ister evde ister dışarda olun artık bunu düşünmüyorum.
2. bilgisayar tecrübeniz yoksa, bu bilgisayarı kadavra olarak kullanarak deneyim, testlerinizi bunun üzerinde gerçekleştirebilirsiniz.
3. Tv veya Müzik çalarak bu şekilde değerlendirebilirsiniz. Bir tv kartı alarak harici tv olarak buradan film dizileriniz izleyebilirsiniz.
4. iş yerinde ortak bir ağınız var bu ağ ortamına bağlayarak tek bir yazıcıyı ortak olarak kullanabilirsiniz. Böylece çoklu kullanıcılar tek yazıyı kullanabilir.
diğer işletim sistemi linux sistemleri kurarak bunlar için deneyim yaşayabilirsiniz.
5, Terminal bilgisayar yapabilirsiniz. Uzak masaüstü bağlantıları ile bu bilgisayar aracılığı ile server bağlanabilirsiniz. 
6, Parçalarını tek tek satarak biraz daha değerinden fazla satma ihtimali vardır.
 
 
 
 
Toplam blog
: 21
: 2739
Kayıt tarihi
: 19.09.15
 
 

ademocut.com kurucusu MCSA, MCP Belgelerine Sahibim, Sistem ve Ağ Uzmanlığı, IT Uzmanı ..