Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Şubat '16

 
Kategori
TV Programları
 

Fahriye Evcen ve Kenan İmirzalıoğlu aynı dizide buluşuyor!

Fahriye Evcen ve Kenan İmirzalıoğlu aynı dizide buluşuyor!
 

Şubat ayının ilk gününü yaşarken, yeni bir haftaya da ''merhaba'' dedik. Bu önemli ve güzel günde televizyona dair yeni haberlerin yine arka arkaya geldiğini ve şaşırtıcı sürprizlerin yaşandığını görüyoruz. Yeni başlayan diziler, eski dizilerin ve programların yaşadığı reyting sıkıntıları, yeni başlayacak dizilerin haberleri derken bu işlerle uğraşanların habersiz kalmayacağı bir haftaya ve aya başlıyoruz.

Ayın ilk sürprizi, güzel bir başrol ikilisi haberi ile geldi.

Ülkemizde yayınlanan dizilerin yapımcılığı konusunda birçok şirketten önde olan ve önemli isimlerle çalışmayı kendisine prensip olarak edinen ya da bizlerin bu şekilde zannettiği bir şirket olan Ay Yapım, yeni dizisi için aradığı kadın ve erkek başrolü buldu.

Kadın başrol olarak son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde gördüğümüz Fahriye Evcen ile, erkek başrol olarak ise son olarak Karadayı ile ortalığı kasıp kavuran Kenan İmirzalıoğlu ile anlaşılmış.

Eylül ayında başlaması beklenen dizi için Evcen'in bölüm başına 50.000 TL, Kenan İmirzalıoğlu'nun ise yine bölüm başına 100.000 TL alacağı belirtiliyor.

Dizinin adı, konusu, senaristi, yönetmeni gibi konularda henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Daha önce Deli Yürek, Acı Hayat, Ezel ve Karadayı gibi önemli dizilerde yer alan ve hep doğru işlerde bulunan Kenan İmirzalıoğlu adına sevindiğimi söyleyebilirim. Ekranların yeni yeni jönlere sahip olduğu şu günlerde, esas jönlerin ekranda olması gerekiyor çünkü.

Fahriye Evcen ise yer yer donuk bir oyunculuk sergilese de, bu sektörde ismi bilinen ve ağırlığı olan bir oyuncu. Bu yüzden onun için de güzel bir fırsat olabilir.

Son 2 işi reytinge kurban giden Fahriye Evcen ile yaptığı her iş tutan ve hiç boşu olmayan Kenan İmirzalıoğlu'nun nasıl bir işe imza atacaklarını gerçekten merak ediyorum.

Ben Kenan'dan ümitliyim vallahi. Ama Fahriye'yi bilemedim şimdi.

 

ANIL KOLDAŞ

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..