Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Şubat '17

 
Kategori
Telekom / Mobil
 

Instagram hikaye görenler neye göre değişiyor

Instagram hikaye görenler neye göre değişiyor
 

Instagram hikaye görenler sıralaması


Instagram hikayeler özelliği Instagramın neredeyse yeni sunmuş olduğu özelliklerden bir tanesi. Instagram hikaye görenler sıralaması gibi bazı özelliklerin neye göre değiştiği tam olarak bilinmiyor ve kullanıcılar merakla bu sorunun cevabını arıyor. Bu güncelleme yeni olduğu için haliyle tam herkes bilgili değil ve soru işaretleri var kullanıcıların kafasında. Bizde sizlerin merak ettiği Instagram hikaye görenler sıralaması neye göre değişiyor bunu cevaplamaya çalışacağız.
 
Snapchat ile benzer bir özellik olarak ortaya çıkan bu yenilik kullanıcılar tarafından sıkça kullanılmaya başlandı.  Snapchat üzerindeki sıralama ilk gören ile son gören arasında değişiyor ancak Instagram hikaye görenler sıralaması için bu durum böyle değil. diyebiliriz. Farklı bir allogoritmaya sahip olan Instagram sıralaması için yetkililer tarafından net bir açıklama yapılmış olmasa da kullanıcıların da belli tahminleri bulunuyor.
 
Instagram Hikayeler Sıralaması
 
Instagram hikayeler sıralaması neye göre değiştiğinin net bir cevabı yok ancak bilinen en net olan şey sıralamanın ilk gören ve son gören ile bir alakası olmaması. Bunu bizzat kendiniz de deneyebilirsiniz. Peki o zaman bu sıralama neye göre değişiyor diyorsanız hemen cevaplayalım. Sıralama ilişkili olduğunuz ve etkileşimde bulunduğunuz kişilere göre değişebiliyor. Karşınızdaki kişi sizin profilinizde çok geziniyorsa ve etkileşimde bulunuyorsa en üst sıralarda yer alır. Sizin fotoğraflarınızı çok beğenmesi ile bir alakası bulunmadığının tahminini yapabilirim sizlere. Yada sizin onun profilini çok dolaşmanız ile net bir ilişkisi olmayabilir ancak şuan yaptığımız denemeler sonucunda söyleyebilirim ki eğer kişi sizin profilinizde çok dolaşıyor ise hikayeler sıralaması görenler listesinde ilk sıralarda yer alacaktır.
 
 
Ahmet TÜRKKAN
 
Toplam blog
: 26
: 8055
Kayıt tarihi
: 16.02.16
 
 

Ben Ahmet Türkkan özel bir şirkette ihracat müdürü olarak çalışıyorum. Aslında İngilizce Öğretmen..