Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Eylül '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kara Sevda'ya No 309 şoku!

Kara Sevda'ya No 309 şoku!
 

Pazartesi günü resmen başlayan yeni sezon sayesinde hem ekranların hem de sosyal medyanın şenlendiğini görüyoruz. Bu şenlik havasının her sabah yayınlanan reyting sıralamaları sayesinde ya dağıldığını ya da daha ateşlendiğini fark ediyoruz. Yeni sezonun 3. akşamında yani çarşamba gecesinde 3 yapım birbiri ile yarıştı.

SHOW TV : Aşk Laftan Anlamaz

STAR TV : Kara Sevda

FOX TV : No : 309

Bu yapımların dışında ATV ve TRT1'de yabancı film, Kanal D'de ise pazartesi günü başlayan Babam ve Ailesi dizisinin tekrarı vardı. Bu atmosferde kimin reyting lideri çıkacağına dair tartışmalar yapılmaya başlanmıştı. Geçtiğimiz sezonun en çok takip edilen yapımlarından olan Kara Sevda yeni sezonuna başlarken, yazlık sezonun en çok izlenen yapımı olan No:309 ve Show'un standartlarına göre gayet iyi seyreden Aşk Laftan Anlamaz sahne aldı.

Bu atmosferde sabah yayınlanan reytinglerde lider FOX'ta yayınlanan No:309 çıktı. Geçtiğimiz sezonu Diriliş Ertuğrul ve Poyraz Karayel gibi rakiplerle mücadele halinde geçiren Kara Sevda ise hemen ardından yer aldı. Aşk Laftan Anlamaz ise TOTAL ve ABC grubunda 4.olurken, AB grubunda 12.olabildi.

No:309'un bu istikrarlı seyri takdiri ve tebriği hak ediyor. Diriliş Ertuğrul'un önümüzdeki hafta başlaması ile zirveden inmesi muhtemel olan No:309'un bu duruma rağmen çok iyi bir iş çıkardığını, sosyal medyayı da arkasına alarak kuvvetli şekilde ilerlediğini görebiliyoruz.

Geçtiğimiz seneyi sert rakipler arasında geçiren Kara Sevda'nın bu savaşta nasıl öne çıkacağı ise şimdilik meçhul. TOTAL ve ABC gruplarında No:309'dan 2 reyting aşağıda olan yapım, AB grubunda ise önümüzdeki haftalarda öne geçebilir.

Neler olacağını ilerleyen haftalarda hep birlikte göreceğiz.

 

ANIL KOLDAŞ 

 

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..