Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Şubat '18

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Özde Olana Odaklanabilmek

Özde Olana Odaklanabilmek
 

İnsanlar, özünde en mükemmele sahiptir fakat bunu unutmuştur ve bunu unutunca en iyi olma yolunda çabalarlar. Aslında fiziksel ve zihinsel düzeyde ne kadar çabalarlarsa çabalasınlar bir gün onlardan daha iyi birileri çıkacaktır, üstelik “en iyi olmak” göreceli bir kavramdır. "Neye göre? ve Kime göre en iyi?" sorusunun cevabı herkese göre değişmektedir. Bu nedenle insanlar genelde iyi olmayanlarla takılmayı sevmekte çünkü kendini iyi hissetmektedir.

En iyi olma dürtüsü egodan kaynaklanır ve acıları, yükleri beraberinde taşır. Bu yük ve acılardan özgürleşmek istiyorsanız olduğunuz şey olun, iyilik ve mükemmellik zaten özümüzde var.

Yaşadığınız tüm sıkıntıları da bir oyun, illüzyon, rüya gibi kabul edin ama yine de yapmanız gerekenleri yapın. Kendinizi de zihin ya da beden İle özdeşleştirmeyin. Ölümsüz ve ebedi, sevgi dolu, ruhi varlıklar olduğumuzu kabul edin ve hatırlayın.

Ayrıca neye odaklanırsak onu çekeriz ve çoğaltırız. Sevgiye odaklanırsak sevgiyi, öfkeye odaklanırsak öfkeyi çoğaltırız. Bilinçli olarak olumlu durumlara odaklanıyorum ama yine de her şey ters gidiyor diyorsanız bilinçaltı kayıtlarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Çünkü bilinçaltı binlerce yıllık ve atalardan gelen kayıtlarla dolu büyük bir hard disk gibidir. Bilinçaltını arındırma ve kayıtları değiştirme konusunda pek çok teknik vardır.

Bu konuda pek çok eğitime katıldım ve değişim konusunda kendimde en iyi yöntemin Orijinal Yoga Sistemi olduğunu deneyimledim. Zihninizi yavaşlatıp, enerjinizi dönüştürünce; zekanız, sevginiz, bakış açılarınız, bilinciniz artacak ve ruhi öze odaklanıp merkezleneceksiniz. En iyi olduğunuzun farkına varacaksınız.

Saygı ve sonsuz sevgilerimle.

 
Toplam blog
: 2
: 386
Kayıt tarihi
: 03.02.18
 
 

Kırşehir'li olup, Gazi Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Ankara, Denizli, Balıkesir, Afyon, ..