Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Eylül '16

 
Kategori
Yoga / Meditasyon
 

Para meditasyonunda geldiğim son nokta! tüm yanılgın parayı istediğini sanmandır...

Para meditasyonunda geldiğim son nokta! tüm yanılgın parayı istediğini sanmandır...
 

Hiç birimiz sihirbaz değiliz. Hiç birimize şişeden çıkan bir cin niyetlerimizi sormuyor. Fakat elimizin altında sahip olduğumuz paha biçilmez bir değer var.

 

O da BİLİNÇALTIMIZ.

 

Bilinçaltımız binlerce sihirbazdan daha etkili. Yeter ki onu eğitmesini bilelim. Yeter ki isteğimiz dışında  kaydedilen olumsuz bilgilerin farkına varalım. İşte o zaman şişeden çıkan cinin bizim bilinçaltımız olduğunu anlayacağız. Size çok acayip etkili para meditasyonunu vermeden önce parayı isteme sebebimize gelmek istiyorum. Kimileri sahip olduğu yağlı tablolara milyonlarca lira harcarken kimi de farklı farklı koleksiyonlara sahip olmak için neredeyse tüm parasını harcar. Demek ki burada asıl istenen para değil, onun alabileceği eşyalar.

Bu paylaşacağım meditasyondan sonra paranın ne zaman geleceği konusunda bekleyiş içine girerseniz, PARAYI UNUTUN. O hiç bir zaman size gelmeyecek. Siz sürekli bir bekleyiş içinde olacak ve günün birinde tüm yaptığınız çalışmalara olan inancınız sona erecek.

 

Öyleyse paraya olan bekleyiş niyetiniz yerine sadece para hakkında düşünmeyi bırakın. Siz düşünce olarak o enerjiden bağınızı kopardığınız an, bilinçaltınız ihtiyacınız olmayan ve sizin zaten sahip olduğunuzu varsaydığı parayı karşınıza çıkarmak için son gücünle çalışacak. Hiç duymadınız mı ''para parayı çeker.'' sözünü. İşte bu yüzden neye sahipseniz o katlanırken neye ihtiyacınız varsa o da  daha da azalır. Bilinçaltı sorgulamaz, yargılamaz ve siz ne düşünürseniz onu misliyle size sunar.

 

Buraya kadar anlaştık mı?


Yaptığım çalışmalarım sonucu şu sonuca vardım. Meditasyon yapmanın, beynimizde ki RETİKÜLER AKTİVE EDİCİ sisteme eşit düzeyde faydası var. Kısaca RAS olarak bilinen bu kısımın en önemli işlevi dışarıdan gelen uyarıcılara karşı uyuyamayanı uyutmak ve uyuyanı uyandırmaktır.

 

Bu para meditasyonunu da beynimizin bir bölümünü geliştirmek için yapalım. İnsanların çoğu parayı sevdiğini zanneder ancak aslında onlar parasız kalmaktan korktukları için parayı sevdiklerini sanırlar. İşte bu yüzden parayla olan duygusal bağlarının farkında değillerdir.

Öyleyse meditasyona başlamadan önce kendinize neden parayı istediğinizi sorun ve dürüst olun. Ona sahip olunca duygusal olarak kendinizi nasıl hissedeceğiniz hakkında iyice karar verin.

 

Şimdi meditasyonumuza başlayabiliriz.

 

Önce Rahatsız edilmeyeceğiniz rahat bir yere oturun ya da uzanın. Hiç farketmez.

Sonra 3 derin diyafram nefesi alın.

 

Ardından gözlerinizi kapatın ve önce sol tarafta bir perdenin üzerine ödemek zorunda olduğunuz tüm borçları bir bir koyun ve her bir borç için perdenin gözünüzden uzaklaşıp gittiğini ve sonunda kaybolduğunu imgeleyin.

 

Hemen bunun da ardından derin bir nefes alıp yavaşça verin. Tüm borçlarınızı temizledikten sonra sağ taraftaki perdeye sahip olmak istediğiniz parayı yerleştirin. Bu imge bankada müdürün odasında paranızı yatırma imgelemesi olabilir. Bu görüntüye iyice odaklanın. Detaylar ekleyin ve parayı nasıl daha da artırabileceğiniz yönünde planlar yapın.

Bunun ardından da derin bir nefes alıp verin.Paraya sahip olma isteğinizle ilgili tüm endişeler eriyip gitsin.

 

Parayı bankaya yatırırken hissettiğiniz duygulara odaklanın. İyice hissedin.

Son olarak gözlerinizi açın. Sadece paranın sizin olduğundan emin olarak ne zaman ve nasıl geleceği ile ilgili hiç bir sorgulama yapmayın. Kafanızda kapatın bu konuyu gitsin.

Hiç ummadığınız bir an da hayatınıza akacak olan bolluğu görünce şaşırabilirsiniz!!!

 

Çalışmalarımla ilgili NOT:

 

Teta seanslarım, teta teknikleri ve kitaplarım için blog ana sayfamdan detaylı bilgi edinebilirsiniz.

 
 
Toplam blog
: 194
: 1340
Kayıt tarihi
: 15.05.16
 
 

Yazar/Theta Master Eğitmen Sahip olduğu sertifikalar: _Theta Master/EFT Master/Healig Codes Maste..