Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Haziran '16

 
Kategori
TV Programları
 

Şahane Damat'a büyük Reyting şoku!

Şahane Damat'a büyük Reyting şoku!
 

Televizyon dünyasının hareketliliğini kaybedip, sıradan bir hal aldığı dönem içerisinde yer almamız sayesinde benzer olayların olduğunu ve haberlerin geldiğini görmekteyiz. Birçok yeni ve yazlık dizinin ekranlara sürülmesi bu haberlerin geliş sayısını ve şeklini de birden bire değiştirdi.

Bahsi geçen bu olaylara örnek olarak gösterilebilecek bir haber Star'ın yeni dizisi Şahane Damat'tan geldi.

Başrollerinde Burcu Özberk, Ali Ersan Duru, Anıl İlter, Nükhet Duru ve Erhan Yazıcıoğlu gibi isimlerin olduğu romantik komedi tadındaki dizi geçtiğimiz hafta salı akşamı başlamıştı. Oyuncu kadrosu ve hikayesi bakımından renkli olma iddiasında bulunan dizinin reytinglerinde ciddi anlamda vasatlık söz konusu.

Dizinin 21 Haziran salı akşamı yayınlanan ilk bölümü AB'de 2.22 reyting ile 19. ,  TOTAL grubunda ise 2.71 reyting ile 12.olmuştu. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümü de benzer reyting sonuçları ile karşımıza çıktı. 2.bölüm TOTAL grubunda 2.21 reyting ile 14. olurken, AB grubunda ise 1.71 reyting ile 20.olabildi.

Yani bir anda sıradanlaşan ve birçok kışlık dizinin final yaptığı bir dönemde Şahane Damat'ın bu kadar vasat kalmasını anlamak mümkün olamıyor. Bakıldığı zaman dizinin karşısında yabancı ve yerli film tekrarları, Ramazan ve sahur programları, ana haber bültenleri ve Hayat Şarkısı'nın sezon finali vardı. Hayat Şarkısı dışında ortamın müsait olmasını değerlendiremeyen yapım, AB grubunda 5 dakika süren ve TRT ekranlarında yayınlanan hava durumuna bile geçildi.

Hal böyle iken dizi birkaç haftaya biter gibi. Aksi durum büyük sürpriz olur gibi.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..