Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '18

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor 2018 de Elenen Elenene

Survivor 2018 de Elenen Elenene
 

Bu sezona da son sürat giren Survivor 2018 yarışması TV8’ e reytinglerin avantajını götürürken, yeni gelen kurallar ile adanın çehresinde sıklıkla değişimler olacak.

Bir oyuncu sakatlandığı zaman ve eğer Dr onay vermeyip, “yarışmaya devam edebilir” demez ise o oyuncu adaya veda ediyordu. Bu tarz olayların ön hazırlığını yapan Acun Medya ekibi sanki bu olayın başlarda olabileceğinden emindi. Yeni gelen kurallara göre elenen veya diskalifiye edilen oyuncu yerine yeni oyuncu adaya gelecek.

İlk elenen (ki bu mecburi bir elemedir, Dr. Yarışmasına onay vermedi) Gamze Aksu oldu. Arkasından konseyde elenen isim ise Marcus oldu. Marcus’un az oy alma nedeni acaba nedir? Adı aslında Yiğit Marcus Aral olan yarışmacının adının sadece Marcus olan kısmını kullanması seyircileri rahatsız etmiş olabilir mi?

Ya da sosyal medyada Adriana Lima’nın “dostum Yiğit Marcus Aral’a destek oluyorum” diye yarışmacıya destek vermesi seyirciyi gıcık mı etti!

Bir başka sorun da şu olabilir mi?

Sosyal medyada lüks hayatını paylaşıyor ve pek de parasızlık çekmediği imajı mı seyirci oyunu azalttı?

Şimdi siz kendinize bir sorun bakalım:

Marcus ismini survivor yarışmasında “Yiğit” olarak kullansaydı, A.B.D.’de eğitim görmeseydi, hatta oraya yerleşip, çalışmaya başlamasaydı, lüks hayatını gözler önüne sermeseydi, ünl arkadaşları ile fotoğraflar paylaşmasaydı… sonuç bu olur muydu?

Ben sadece aklıma gelen soruları size soruyorum, dürüst olun ve doğru cevabı kendinize verin!

Gamze Aksu, geçirdiği sakatlık nedeni ile adaya veda etti. Yerine yeni bir yarışmacı gelecek. Yeni kurallar bunu söylüyor. Büyük olasılıkla da bu yarışmacı bir kadın olacak ki adalar arası denge sağlansın.

Acun Ilıcalı yine başına gelmeden bir duruma önlem almış. İyi düşünülmüş ve yılların yarışmasının eksik yönleri giderilmiş. Hakan Hatipoğlu’nun durumu hakkında kesin bir açıklama bana daha gelmedi. Hakan Hatipoğlu’nun adaya dönüp dönemeyeceği daha belli olmadı, tedavisi devam ediyor.

Survivor sezona son hız girdi ve sakatlıklar, bayılmalar, mecburi vedalar, elemeler hata tartışmalar… Hala adından söz ettirmeye devam ediyor.

Hayatta iyi bahsedeniniz çok olması dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..