Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Eylül '14

 
Kategori
Futbol
 

Trabzon’da Tatsız Tuzsuz Maç

Trabzon’da Tatsız Tuzsuz Maç
 

 

Ligimiz yeni başladı ama şimdiden futboldan soğuduk. Dünkü Galatasaray- Eskişehirspor maçındaki kötü futbolun ardından bu akşam da Trabzonspor- Fenerbahçe maçında tatsız tuzsuz bir futbol vardı.

Trabzonspor maçın başlamasıyla bir pozisyona girdi. Ardından oyunun kontrolünü Fenerbahçe’ye bıraktı.

Gerçekten de doksan dakikanın sonuna kadar oyunun kontrolü konuk takım Fenerbahçe’de kaldı. Bununla birlikte sarı- lacivertliler pozisyona giremeden maçı tamamladılar. Fenerbahçe adına akılda kalan en önemli pozisyon ikinci yarıda Mehmet Topal’ın direkten dönen topuydu.

İlk yarı daha vahim bir futbol vardı sahada. Trabzonspor yokları oynarken oyunun kontrolünü elinde tutan Fenerbahçe pozisyona giremedi.

İkinci yarıda da değişen bir şey olmadı. Fakat bu yarıda pozisyon bulan taraf ev sahibi Trabzonspor’du.

Trabzonspor’da bir uyum sorunu var. Bu uyum sorunun aşılması belli bir zaman alabilir. Ama ben bordo- mavililerin yeni transferlerini beğendim. Fırtına, eğer uyum sorununu çabuk atlatırsa ileride ciddi bir takım halini alabilir.

Fenerbahçe ise şapkasını önüne koymalı. Sarı- lacivertliler maç boyu oyunun kontrolünü ellerinde tuttular ancak pozisyona giremediler. Bu ciddi bir sorun.

Üstelik Fenerbahçe oyunun kontrolünü elinde tutarken rakibini baskı altına alamadı. Esasen sarı- lacivertlilerin tek artıları topa hakim olmaktı. Ama iyi bir oyun ortaya koyamadılar.

Üstelik tempoları da yoktu. Gerçekten de Fenerbahçe için bu ciddi bir sorun. Çünkü sarı- lacivertliler bu oyun anlayışıyla bu kadar temposuz oynarlarsa kazanmakta hep zorlanırlar.

Oyuncularda da büyük bir düşüş gözlemledim.

Ligin başı Beşiktaş dışında büyük takım olarak adlandırılan takımlar için umut vermedi. Böyle giderse ligin sonunda kötü rüyalar görürler.

tolgaersari@hotmail.com

https://twitter.com/tolgaersari

https://www.facebook.com/tolgaersari

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..