Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Haziran '08

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Üstün seks performansı için afrodizyak diyet

Üstün seks performansı için afrodizyak diyet
 

Birkaç gün önce, ülkenin en çok satan gazetelerinden birinin internet sitesinde gördüm haberi. Okurlarına, acayip müjdeli havadisler vermekteydi. Seks performanslarını artırmak, libidolarını şaha kaldırmak, düz duvara tırmandırıp, oradan da balıklama daldırmak için neler yenilip-içilmesi gerektiği hakkında mucizevi(?) tavsiyelerde bulunmaktaydılar, tüm insanlığa.


Ne gibi bir ucubelikle karşılaşacağımı az-çok tahmin ederek açtım haberi ve okudum. Her üç öğün için üçer tane farklı diyet kürü önerilmekteydi. Ama kürün içeriği evlere şenlik. Asıl mesele de burada zaten.


Tarsuslu, yağız Çukurova delikanlısı Şoför Ahmet’in; kız gibi baktığı MAN kamyonuna sardığı bilmem kaç ton narenciye ile Gülek’ten geçerken, eski yol üzerindeki Alman Mezarlığı’nın oralarda karnı acıkıp da kamyoncu lokantasının sahibi Çamlıyayla’lı Nebahattin’e, yemek olarak, mis gibi kekik kokulu Tekir kuzusundan sac kavurma söylemek yerine; portakallı Pekin ördeği ile Toscana şarabıyla marine edilmiş kaz ciğeri –nam-ı diğer fua gra- sipariş etmesi, üzerine tatlı olarak da çikolatalı parfeyle espresso istemesi gibi bir şeydi, afrodizyak diyetinde okurlara önerilenler.


Vallahi, hani şu fantastik hikayelerde, çocuk masallarında büyücülerin yaptığı enteresan karışımlar vardır ya. Kertenkele kuyruğu, kurbağa bacağı, eşşeğin ayağı, maymunun tarağı cinsinden. Bunlar bile o garabet yiyecek ve içeceklerin yanında çok daha elle tutulur, kolayca bulunur, biraz zorlasan –performans artırmak adına- yenilir, yutulur cinstendi.


Biliyorum “<ı>seks aromalı başlıkla tık avcılığı” bu yapılan. Milyon defa yapıldı ve milyon defa da yapılacak. İnadına ben de yaptım(!) bakın. Bu yazıyı, başlığını okuyup da umutlanarak okuyanlardan özür dilerim.


Ve özrümü kabul ettirmek adına bir şeyler de yazmak isterim. Bırakınız efendim bu saçma sapan afrodizyak diyet ucubeliklerini. Bu işin gerçeğini sizler zaten biliyorsunuz. Fındık, fıstık, ceviz, cezerye, bal, badem, balık... Gerisi hikaye, gerisi laf-ı güzaf.


Hadi gidin de Manav Osman’dan isteyin bakalım bir kilo maraşino kirazını. Ya da Balıkçı Dursun’dan tatlı su ıstakozu kuyruğu ile istiridye bienvielle’yi. Dayak yemeden gelirseniz neyim vallahi.




@Geçen sene bugün "Çocuğumu Hangi Okula Göndermeliyim?": http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=45904



Not: Yazı fotoğrafı http://per-sempre-amore.deviantart.com/art/cocoa-lips-pt-4-72026170 linkinden alınmıştır.

 
Toplam blog
: 898
: 3759
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

İzmir'de yaşıyorum.    Çok uzun yıllar öncesinden başlayıp, hiç ara vermeden bugünlere kada..