Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ekim '17

 
Kategori
Deneme
 

Yanlış Adam..

Yanlış Adam..
 

"Olur böyle şeyler. Gelişmekte olan bizim gibi ülkelerde yaşanabilecek bir durumdur zira nüfusun yarısından çoğu aynı zihniyette aynı kafada aynı düşünce gırdabına girmiş o girdaptan çıkmak istese dahi çıkamayan geleneksel kültüre bağlı merhamet yoksunu" dedi ve bisikletiyle yoluna devam etti.

Sabah yürüyüşünde karşılaştığı arkadaşına dert yandıktan ve aldığı o cevaptan sonra bisikletin arka stop lambasını sabah güneşinin etkileyebildiği uzaklığa kadar baktı arkasından ve yürüyüşüne devam etti. Yürüyüş boyunca düşündü sorguladı yorumladı içinden o konuyla ilgili yaşadıklarını.

Olur muydu gerçekten böyle şeyler?

"Olur!" dedi kendi kendine..Hem rakamlara tapınan hem de dinsel kültürüne bağlı gibi görünen kişilerde görülebilecek bir durum olabileceğini çözmeye başlamıştı yavaş yavaş bir taraftan denizin iyotlarını yüreğine yüreğine çekerek nefes açma sporu eşliğinde.

Aslında doğrusunu isterseniz kendine kızıyordu "neden güvenerek önemli bir konu için böyle birinden yardım istedim" diye..

Konu; bir üst makamın onayını gerektiren bir dosya konusu.

Normal sürecin bir yıl iki yıl hatta üç yıl sürebilecek onayın iki hafta içinde onanması elbetteki yardım istenen kişinin desteğiyle gerçekleşmiş olduğu ayan beyan ortada ancak olumlu sonuç beklenirken olumsuz onayın gerçekleşmiş olması ilk etapta yanlış birinden yardım istendiği şeklinde yorumlansa da olumsuz onay ona daha sonra güzellikler getirecekti.

O şimdi asker pardon o şimdi musmutlu kendi işinde ve yerinde..

Sen nerdesin? 

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..