Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

İrem Şen Büyükgürsan

http://blog.milliyet.com.tr/senirem

05 Haziran '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Yaz Modası: Plaj Elbisesi

Yaz Modası: Plaj Elbisesi
 

Sokağın plaja taştığı, sıcaklığın çizmeyi aştığı günlerdeyiz. Kumlara serildiğimiz, denizde serinlediğimiz bu günler rahatlığın maksimum seviyede incelendiği zamanlarla eş değer. Rahatlık ise tek parça ile betimleniyor, elbise ile de gözde canlanıyor. Plaj elbisesi konusu da böylelikle açılıp, saçılıp tek bir elbise ile değerlendirilerek kolayca kapanıyor. Plajda ne giysem? sorusu kısaca boheme taşıyor, rahatlıkla noktalanıyor. Bu sene bohem plajları da ele geçirerek hem umursamaz, hem dağınık, hem de oldukça akıl çelen elbiseleri üzerimize salıyor. Bohemden bir Yaz; plajda, sokakta, gecede ve gündüzde tek parçayla geçirmemize neden oluyor.

Sade ve Nakışlı

İster omuzlarınızı açıkta bırakın, ister yerleri süpüren uzunlukta bir elbiseyi üzerinize geçirin ama mutlaka nakışı ince ince kombininize işleyin. Plaj modasında bohem motifleri elbiselere işledikçe sadeliği adeta inceden inceye şımartıyor.

Plaj Elbisesi 2016

Bir Kaftan Meselesi

Uzun zamandır kendini gösteren ama bir türlü sokağa plaja inemeyen kaftan, artık sıcak havaya dayanamıyor ve kendini plajlara atmaya hazırlanıyor. Kimonodan bozma havası ile bu sezona rahatlığı kavuşturuyor. 

Plaj Elbisesi 2016

Püsküllü Yaz

Çizginin, desenin, renklerin cümbüşün etkisi bu sezonda devam ediyor. Üstelik bu sefer kendine püskül aksesuarını ekleyerek. Biraz daha neşeli bir stil için püskül detayını es geçmeyin!

Plaj Elbisesi 2016

Şeffaf Ol

Sadeliğin bir adım önünde olmak için transparan elbiselere veya kaftan modellerine şans verilebilir. Plaj stillinize romantik bir hava katmak için danteli de tercih edebilirsiniz. 

Plaj Elbisesi 2016

Fazla Etnik

Bohem tarzı etnik desenlerle öne çıkarmak için uzun elbiseler de tercih edilebilir. Üstelik plajdan sokağa, gündüzden geceye doğru kolay geçişte aynı elbiseyi kullanabilirsiniz.

Plaj Elbisesi 2016

Beyaz Gömlek

Uzun, salaş, boyfriend gömlek modelleri yine plaja iniyor, yine üstümüze geçiyor. Çabasız şıklık yeniden plajda gömlek modelleri ile değer kazanıyor.

Plaj Elbisesi 2016

Mutlaka Hasır

Şapka ve çantalar hasır, 2016 plaj modası bu liste ile hazır ve nazır!

Plaj Elbisesi 2016

Sokak modası, trendleri ve kombin önerileri için blog adresim modaviki.com 'a da beklerim!

 
Toplam blog
: 111
: 457
Kayıt tarihi
: 11.02.15
 
 

15 Ekim 1987 İzmir doğumluyum. Küçük yaşlardan başlayan yazarlık tutkum zamanla, moda editörlüğün..