Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mart '17

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Yazarımız Bakican memleketinde

Yazarımız Bakican memleketinde
 

Yazar Bakican Memleketi Denizli de ilk kez Kitaplarını imzalayacak


Yazar Bakican Memleketi Denizli'de ilk kez Kitaplarını imzalayacak

Bu yıl Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Eylül Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek olan Ege'nin en büyük fuarı olması planlanan Denizli Kitap Fuarı 31 Mart - 9 Nisan tarihleri arasında Egs Kongre ve Kültür Merkezi'nde olacak.

Birçok fuarda memleketimiz Denizli'yi 4 eserle temsil eden ve imza günlerinde, söyleşilerde çeşitli şehirlerde halk ile birlikte olan, sosyal sorumluluk projeleriyle özellikle gençlerin hayatlarına güzel dokunuşlarla faydalı olmaya çalışan, memleketimizi her açıda kendi imkanları dahilinde tanıtmaya çalışan Yazar-Bir Egeli Araştırmacılar ve Yazarlar birliği ve Türkiye Yazarlar Birliği Üyesi Baki Evkaralı nam-ı diğer Bakican bu fuar kapsamında 1-2 Nisan ve 8-9 Nisan tarihlerinde tüm gün boyunca fuarda ilk Denizli Halkıyla birlikte olacak ve kitaplarını imzalayacak. Yazarımızın bu zamana kadar Ellerim Sen Kokuyor Sevgili, Seccadem Aşkım Ve Ben, Elifname, Niyet Ettim Aşka isimlerinde 4 eseri bulunuyor.

Denizli halkının tanıdık siması olan Bakican fuarın önemi noktasında da açıklamalarda bulundu:

"Memleketimizin bir çok yerinde Denizli'yi temsil etme yolunda emin adımlarla ilerlerken, özellikle memleketimde böylesi güzel bir çalışmanın olması beni gerçekten çok sevindirdi. Bu hizmetin halkın ayağına getirip onlara sunmanın ne kadar güç olduğunu bizzat şahit olan ve bilen biriyim. Denizli'de bu hizmeti halkına hediye eden ve yoğun emekleri olan Başta değerli başkanımız Osman Zolan, Kültür işleri dairesi Başkanımız Hüdaverdi otaklı ve Denizli'de kitap fuarı olsun grubuna Sonsuz teşekkürlerimiz sunuyorum. Denizli halkının bu güzel çalışmayı sahiplenerek en güzel şekliyle gerçekleşmesini sağlayacağına eminim.

Denizlili bir yazar olarak ilk olarak memleketimde bir fuarda olmanın onuru ve gururunu taşırken, Denizli Halkının yazarının yanında olacağına inanıyorum. Kitap sever ve değerli okurlarımızı 1 - 2  Nisan ve 8 - 9  Nisan'da HAYAT YAYINLARI standında imza günüme davet ediyorum. Bir Denizliliyi daha yanımızda görmek bizim memleket için üretme şevkimizi arttıracaktır. Değerli Vekillerimiz ve değerli büyüklerimizinde ilgisiz kalmayarak Yazarlarının yanında olacaklarını ümit ediyorum. Memleketimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. dedi

 

 
Toplam blog
: 121
: 758
Kayıt tarihi
: 13.03.14
 
 

1979 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Serinhisar ilçesinde tamamladıktan son..