Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mart '13

 
Kategori
TV Programları
 

''Oldu teşekkürler'' Show Tv..

''Oldu teşekkürler'' Show Tv..
 

Günümüzde kanallarda görülen kriz belki de en fazla Show Tv'yi etkiledi.. Günlerdir saatlerce , devam eden tek dizisi olan Pis Yedili yayınlanıyor.. Şu dizi bolluğu içinde koca kanalın sadece tek dizisi var.. Durumun vahimliği buradan da anlaşılabilir.. Nerdeyse her gün Behzat Uygur'un sunduğu Yaparım Bilirsin var bir de.. O zaten Kanal D'deki Ben Bilmem Eşim Bilir programının çakması.. 

Geçtiğimiz cumartesi günü, internette yayınladıkları skeçlerle sevilen ve takip edilen Oldu Teşekkürler ekibinin rol aldığı Oldu Teşekkürler-Garbın Afakı dizisi başladı.. Zaten bu ekip daha önce yine aynı kanalda haber öncesi kısa skeçlerle yer almışlardı.. İlginç ve değişik tiplerin olduğu dizi değişik bir performans sergiledi.. Belki reytingde ilk 10'a giremese de ilk bölüm için gayet normal bir sırada yer aldı.. Bugünkü bölümü beklerken dizinin yayından kalktığı haberi geldi.. Ekip sosyal paylaşım sayfasından bu ayrılığı takipçileriyle paylaştı.. Böylece dizi 1.bölümden sonra kaldırılarak bir anlamda tarihe geçti.. Ve yine o tarihin tozlu sayfaları arasında yerini aldı..

Show Tv'nin daha önce Ustura Kemal, Emir'in Yolu, Suskunlar, Düşman Kardeşler, Türk'ün Uzayla İntikamı, M.U.C.K gibi dizileri yayından kalkmıştı.. E bu kadar dizi yayından kalkarsa elbette kriz kaçınılmaz olur.. Zaten kanalın daha önce Doktorlar ve Cennet Mahallesi dizilerinin tekrarlarını onlarca defa tekrar tekrar göstermesi bu durumun göstergesiydi belki de.. Pis Yedili de bu tekrar rekorlarının içinde yer aldı ..

Elbette bir kanalda onlarca dizi olması iyi bir durum değil.. Ama şu durum  ve tekrar bolluğu can sıkıcı, üzücü bir durum.. Dilerim durum düzelir de kalıcı, efsanevi diziler izleyenlerle buluşur..

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..