Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Temmuz '16

 
Kategori
Güncel
 

AB Türkiye Aşkı: Karşılıksız Aşk

Haber başlığı bu; Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Avrupa Parlamentosunun bir terör örgütünün reklamına soyunması, Türkiye olarak gündeme getirdiğimiz çifte standartların en açık kanıtıdır."(1)

Avrupa Parlementosu, Nato’dan ortağımız, Nato’ya girmek uğruna Kore’de Çinlilere karşı savaşırken Amerikalıların ihaneti sonucu verilen 718 şehit, vazgeçilen yerli uçak fabrikası, vazgeçilen ağır sanayi müessesleri, sırf komünist yuvasına dönüştüğü iddiasıyla vazgeçilen Köy Enstitüleri, üç ihtilal ve Asala ve ardından PKK terörü, yüz milyar dolara yakın zarar ettiğimiz Gümrük Birliği anlaşmaları ve en nihayetinde kara taşımacılığını trenden kamyona çevirmemiz nedeniyle uğradığımız milyarlarca dolar kayıp, tüm bunlara sebep Avrupa ve bizim girmek için can attığımız tek yer. Ne aşkmış be kardeşim bizimkisi de. Aşkın gözü kördür derler ama onur namına da bir şey bırakmamış anlaşılan bizde. Milyarlarca dolar kayba, binlerce asker, sivil, Kürt veya Türk vatandaşın ölümüne neden olan PKK terör örgütünün sözde celladının resimlerini Avrupa Parlamentosu sergilemek suretiyle insanların, milliyetçi Türklerin sabırlarını zorluyor diyeceğim, milliyetçilik de slogandan başka bir şey üretememiş Alparslan Türkeş ve ardılı Devlet Bahçeli'ye kalmış ki söylenecek fazlaca bu konuda söze gerek kalmıyor. Üretenler, bilim insanları, Nuri Demirağ, Vecihi Hürkuş, Devrim otomobili, Sümerbank, Kardemir, Erdemir, Petkim gibi projelerde çalışan sayısız gerçek vatansever üreticilerin adları unutulmaya yüz tutmuşken, tüketenlerin değer gördüğü bir ülkenin vatandaşları olarak, daha iyisini yapabileceğimize inanıyor ve güveniyoruz.

Ya yeter artık lütfen, bitirin şu sahte yalan dolu ihanet kokan aşkı da kendimize gelelim. Bu nedir? Nasıl bir ihanetin içindeyiz anlamakta güçlük çekiyoruz. Böyle aşk olur mu? Böyle sevda olur mu? Böyle de sevilir mi?

Avrupa için bizler önemli bir pazar ülkeyiz. Nato'da asker, istedikleri zaman karıştırabilecekleri istedikleri zaman kapının dışında bırakacakları, istedikleri zaman içimizdeki hain unsurları destekleyeckleri ve destekledikleri bir ülke. Bu sevgi, bağlanmaya çalışma arzusunun kesinlikle Avrupa'da karşılığı yok. Bizim isteklerimiz onlar tarafından karşılık asla bulmayacak. Bu kesinlikle belli oldu. Bir vatandaş olarak Nato'da bulunmaktan benim anladığım, doğrudan hedef olmamayı sağlarken, Tansu Çiller tarafından imzalanan "Gümrük Birliği" anlaşması ise açık pazar olmamızı sağlıyor. Unutulmasın ki, zayıflara Avrupa'da asla yer yok!

 

(1) http://www.haberler.com/avrupa-parlamentosunda-teror-orgutu-sergisi-8603213-haberi/

 
Toplam blog
: 2271
: 163
Kayıt tarihi
: 15.10.14
 
 

Bugünün doğrusu yarının eğrisi, dost görünenler düşman ve herşey aslında zıddı olabilir. Büyük ih..