Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '07

 
Kategori
Haber
 

ABD

ABD EŞİTTİR ZULÜM


Günümüz dünyasının en büyük gücü ABD. Ne inkar edilir ne de görmezden gelinir. İstediği gibi istediği yere girip yakıp yıkıp çıkan bir devlet. Eğer menfaati varsa hiç çıkmayan bir devlet. Önce bahane uydurur, terör devleti dünyayı tehdit eder deyip sonra sorgusuz sualsiz savaş açar. Yakar, yıkar, ırza geçer, öldürür ve orada kalır.

Herhangi bir ulusta bir zulüm varsa orada ABD var demektir. Kendisi yoksa bile eli vardır. Ama bir dakika durun ve düşünün. Eğer iç karışıklık içine giren bir ulusun toprağında yer altı kaynaklarından zenginlik varsa oradan ABD hiç çıkmaz aksine girmek için kaos oluşturur ve de daima orada kalmak ister. Durun ve biraz daha düşünün. Irak’ta, Afganistan’da Somali’de, Kuveyt’te kısacası nerede zenginlik orada ABD. Siz hiç ABD’nin Sırpların Bosna’ya zulüm ettiğinde müdahalesini gördünüz mü? Hayır. Çünkü Bosna’nın hiçbir şeyi yok ki neden ihtiyaç duysun.

Evet ABD’nin şimdi de gözü İran’da. İran dünyanın en tehlikeli ülkesi olmuş. Kaç kişi inandı. İran’da yok olursa karşısında sorun kalmayacak.

Bakar mısınız Amerika her girdiği ülkeye demokrasi ve de insan haklarını getireceğini vat eder durur. Siz hiç Amerika’nın girdiği ve de çıkmayı hiç düşünmediği hangi ülkeye insan hakkı ve demokrasi götürdüğü gördünüz ya da duydunuz? Ama ne yazık ki girdiği her ulusa zulüm, işkence götürmüştür. Örnekleri gözler önünde. Daha dün 1945 yılında bir ABD başkanının zevki uğuruna atom bombası atılmış bir Hiroşima. Bugün Irak, Afganistan, Somali gibi ülkeler. Yarın nereler olur bilinmez. Aslında az çok bilinirde kolay kolay dile getirilmez.

Unutmayın Yahudi toplumunun arz-u mevud davası vardır. Bu davalarının içinde güzel yurdumuzun toprakları da vardır.

Kısaca nerede bir zulüm, cinayet, ırza geçme orada ABD.

Sakın bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın demeyin. Eğer o yılan bir gün gelir bize de dokunmaya kalkarsa vah halimize ki vahhhh.


"Sırtlanları geçmişti beşer yırtıcılıkta

Dişsiz mi bir insan onu kardeşi yerdi."

Mehmet Akif ERSOY


Saygılarımla

 
Toplam blog
: 31
: 876
Kayıt tarihi
: 17.11.07
 
 

1975 Samsun doğumluyum. İlk orta ve liseyi Samsun'da okudum. İleri düşüncedeki tüm fikir değerlerine..