Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ocak '18

 
Kategori
Dekorasyon
 

Açık Alanlarda Şömine Fikirleri

Açık Alanlarda Şömine Fikirleri
 

soyut tablo


Şömine evler için ilgi çekici ve keyif veren bir ısıtma aracıdır. Bir o kadar zahmetli olsa da şömine başında oturmak güzel ve zevkli bir olaydır. Şehir  yaşantısına biraz uzak olsa da kışlık evlerde sıklıkla kullanılmaktadır.

Şömineler ile ısınmak için yakınında durulması gerektiği için aslında çok kullanışlı olmamaktadır. Lakin keyfi ve karşısında geçirilen zaman oldukça hoş olmaktadır. Son yıllarda açık alanlarda da şömine kullanılmaya başlamıştır. Hem dekoratif bir görünüm vererek hemde ısınmak için güzel bir yöntemdir. Sizin için araştırdığım şömine tasarımları ile ipuçlarını öğrenebilirsiniz.

Fotoğrafta gördüğünüz sıva kaplı şömine, pürüzsüz çevresi alttaki aynı renk tuğlalar ile şık duru bir görünüm sağlamıştır. Tuğla süslemeleri genelde şöminelere desen ve ferah bir görünüm sağlayarak pürüzsüz bir görünüm elde edilmektedir.

Farklı bir modelde ise çift taraflı pencere açılarak değişik modern bir tasarım ortaya çıkmıştır. Tuğlalarda kullanılan topraklı tonlar daha dinlendirici ve huzur verici olmaktadır. Bu dekoratif ve şık şömine modellerini bahçe ve balkonlarınız için kullanabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 18
: 142
Kayıt tarihi
: 16.10.17
 
 

Alp çocukluğunda evi dağıtan haylazlardan biriydi. Ve yıllar geçtikçe bu davranış tersine dönerek..