Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ekim '08

 
Kategori
Güncel
 

Açlar ekmek buldu

Açlar ekmek buldu
 

Açlar ekmek buldu…..

Hani hep biliriz. Uzun süre aç kalan birisi yiyecek birşey buldu mu saldırır. Bayat-taze, kaliteli-kalitesiz çok fark etmez. Sapına-çöpüne aldırmadan mideye indirir. Sonra midesi ağrıyacakmış hiç düşünmez. Hava kuvvetleri komutanımızın saldırı haberinden sonra da golf oynamaya devam etmesi de bazıları için aynı oldu. En az on yazar istifa etmesi gerektiğini söyledi. Tamam böyle bir davranış tabiiki hiç şık olmadı.

Zaten bizim geleneğimizde böyle pek şık olmayan bir davranış sergileyenler hemen istifa eder. Bu yüzden o yazarlar haklı olarak “hadi paşam gecikme istifa et” diyorlar.

Dikkat ettim.

Diyarbakır’da altı evladımız şehit oldu. Bu beyler “içişleri bakanı istifa et” demedi.

Aktütün’de on altı evlat şehit, kimse “savunma bakanı istifa” demedi.

Ülkenin değerli ve stratejik varlıkları ona-buna yok pahasına satıldı, “başbakan istifa et” denmedi.

Bu listeyi istediğimiz kadar uzatabiliriz. Birkaç onurlu yazar dışında bu hükümete istifa diyen yok.

O zaman bu yazar beylerin aklı neredeydi. Gelişmiş ülkelerin demokrasileri açısından bakarsak bu hükümetin bir değil defalarca istifa etmesi gerekirken, bu beyler neredeydi? İktidarın –icraatı hatalı da olsa-şakşakçılığını yapmak, belki kazanç sağlayabilir. Ama onur sağlar mı? Takdirisize bırakıyorum. Hele hele fırsatı yakaladık diye ordu mensuplarının şahsında ordumuza saldırmak, öz be öz Türk evladı olduğundan şüphe etmediğim sizlere ne kazandırır? Onun da takdirini sizlere bırakıyorum.

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..