Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mayıs '12

 
Kategori
Magazin
 

Acun Ilıcalı Rap sever...

Acun Ilıcalı Rap sever...
 

Survivor Ünlüler-Gönüllüler birleşme partisine gelen Ludacris coştu, coşturdu.


Haftalardır devam eden Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de son kulvara girildi. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Survivor Birleşme Partisi'nde eğlenceli dakikalar yaşandı. Birleşme Partisi'nin konuğu ünlü Rap starı Ludacris'ti. Şarkılarının birçoğunu ezbere bildiğimiz Rapçi yarışmacılara keyifli anlar yaşattı.

Günlerdir kimsenin ağzından düşmeyen Ludacris'i biraz daha yakından tanıyalım şimdi...

Asıl adı Christopher Brian Bridges olan Ludacris 11 Eylül 1977 Amerika doğumlu. Rap şarkıcısı olmasının yanı sıra aktör. Ludacris ilk rap şarkısını 9 yaşındayken yazmış, 12 yaşına geldiğinde ise rap grubuna katılmıştır. Disturbing Tha Records'un da kurucusudur. Albüm satışları milyonları bulan şarkıcı aynı zamanda MTV ve Grammy Ödülleri'ne de sahiptir.

Gördüğünüz üzere, geçtiğimiz senelerde de dünyaca ünlü 50 Cent'i programında konuk eden Acun Ilıcalı için rapin ayrı bir önemi var.

Ludacris'in Birleşme Partisi'nde yaptığı açıklamaya göre Ludacris Türk yemeklerini ve yarışmacıları çok sevmiş. Finalde de bulunmak istiyormuş.Umarım Türk halkının isteğiyle Ludacris'i Survivor Final'de yeniden izleriz.

Kaynak; forumdas.net

 
Toplam blog
: 5
: 2539
Kayıt tarihi
: 10.03.12
 
 

Hunharca öğrencilik yapıyor, vakit buldukça yazıyor, bazen de twit atıyor.Son günlerde nostaljik,..