Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Aralık '15

 
Kategori
Müzik
 

Adele'nin "25" albümü ile gelen değişimi

Adele'nin "25" albümü ile gelen değişimi
 

Adele'nin "25" albümü ile gelen değişimi


Adele'nin "21" albümünün üstünde 4 yıl geçmesine ramen halen o albüm sevilierek dinleniyor. Bunun nedeni eskimeyen bir albüm yapılması. Popüler kültür için kullan at yapılan bir çalışma değil. Aynı şekilde Adele'nin "25" albümüde "21" albümünden oldukça farklı ve özel bir yere sahip.

Adele'nin "21" albümü kalp acıları ile dolu bir albümdü. Adele kendisi istese bu yeni albümünde kendini tekrar edebilirdi .Fakat bunu yapmadı. Onun yerine o  albüm ile alakası olmayan yeni bir albüm yaptı.

4 yıl yeni bir albüm yapmak için oldukça uzun bir süre. Aynı zamanda da bir risk. Piyasada güncel kalmak için eskimemek için yenisini üretmek lazım. Yoksa silinip gidiyorsun. Adından söz ettirmen gerek. Adele demek ki 4 yıl geçmesine rağmen iyi bir albüm yaptıki her yerde "Hello" çalıyor. 

Adele'nin "25" albümü ile klasik tarzlarından uzaklaşmamış. Ballad'larını iyi seçmiş. Fakat "Hello"yu sevmeme rağmen klibini daha çok sevdim. Vokelleri konusunda gene güzel çıkışlar yapmış. Albüm insanı hiç yormuyor. Kendini zevkle dinletiyor. 

 

 

 

 
Toplam blog
: 32
: 194
Kayıt tarihi
: 06.12.15
 
 

Alper Saygın kültür ve sanat yazıları yazan bir blog yazarıdır.  Alper Saygın yerli ve yabancı al..