Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Mayıs '12

 
Kategori
Futbol
 

Adil Final

Evet merakla beklenen Süper Final'in sonuna yani gerçek finaele geldik. Normal sezonda rakibine 9 puan fark yapan ancak Süper Final serisinde motivasyonu kaybolan G.Saray için beraberlik bile yetiyor. Ancak evinde seyircisinin önünde mutlaka kazanması gereken F.Bahçe ise bu maçta biraz daha ağır bassa da son 10 senede 7 defa final maçlarında kaybetmiş olması en büyük dezavantajı olacak. Evet her finalde aynı futbolcular yoktu ama taraftar portföyü çok fazla değişmediği için skorun istenildiği şekilde olamması durumunda taraftarın tavrı çok önemli olacak.

Bu maçtan önce en çok konuşulan konu cezalı olan Fatih Terim'in nerede nasıl oturacağı konusunu tahminlerim doğrultusunda tahkim kurulu halletti. Böylece tribünlerde oluşacak bir galeyanın önüne de geçilmiş oldu. Ancak bu kararın ne kadar hakkaniyetli olacağı da soru işaretidir. Ayrıca saha içinde taraftarı daha fazla kışkırtmayacağını da kim bilebilir. Böyle bir durumda olaylar çıkarsa tahkim kurulu bunun hesabını verebilecek midir?

Bu hayati önem taşıyan maçtan önce Fenerbahçede Alex belirsizliği devam ediyor. Ancak geçen hafta Trabzon deplasmanında başarılı olan 11' in sahaya çıkması en doğru seçenek gibi duruyor. Ancak Alex'in kadıköydeki G.Saray maçlarındaki performansıda göz ardı edilmemelidir. Dia'nın defansif özelliğinin az olması sebeiyle bu maçta Topuz'un oynaması daha doğru olacaktır. Aykut Kocaman ve futbolcuları bu kadar badireden sonra sürekli olarak bahsettikleri 2 final oynama hayallerini gerçekleştirerek zaten çok büyük bir iş başardılar. Artık son söz onların olacak ve her türlü sonuçta onları bağrımıza basacağız. Önünüz açık başarınız daim olsun. Kalbimiz ve dualarımız sizinle olacak.

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..