Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Aralık '17

 
Kategori
Güncel
 

Adriana Lima-Metin Hara ve İlişkilerde Kast Sistemi

Adriana Lima-Metin Hara ve İlişkilerde Kast Sistemi
 

İlişkilerinin başladığı ilk günden bu yana insanımızı bir türlü bu aşka inandıramayan ikili: Adriana Lima ve Metin Hara...

Esasında bize inandırma gayretinde de değiller, en azından Adriana Lima cephesi öyle. Metin Hara ise, ülkenin bu haberle yıkıldığı ilk günlerde Ayşe Arman'a verdiği röportajda "Sen hiç benim eski sevgililerimi google'ladın mı?" şeklindeki sevimsiz çıkışıyla eski, güzel ve başarılı sevgililerini birbir sayınca insanlara ilişkisini kanıtlamaya çalışırken gülünç duruma düşüyordu.

Ancak düştüğü bu gülünç durum bile insanları tatmin etmeye yetmiyordu. İnsanımız kararlıydı; bu ilişki yalan, reklam bla bla'ydı...

Yani insanımız da geri kalmıyordu, kendini gülünç duruma sokmak bulaşıcı bir hastalıktı adeta.

Reklam dediğin aşk iki tarafın da karşılıklı çıkarı söz konusu olduğunda mümkündür. Metin Hara'ya bu ilişki yaradı mı, yaradı. Hatta kendi ülkesinin insanı bile onu bu ilişkiyle tanıdı mı, tanıdı. "E reklam işte" demeyiniz lütfen. Adriana Lima'nın ne çıkarı olabilir böylesi bir işten? Bu yüzden reklam mevzusunu artık bir kenara bırakmak gerek.

Biraz düşününce bu ilişkinin reklam olamayacağına kanaat getiren insanımız yeni bir tez öne sürdü: Metin Hara kitabının ve kendisinin pr'ı için rica etti, kız da hayır işi görüp yardım ediyor. Okuyunca insana bi' gülme geliyor değil mi, başkasının pr'ı için Adriana Lima göbüşünden buse aldırtır mı Allasen. En fazla bilmem kaç milyon takipçili resmi sayfasından Metin Hara'nın reklamını yapar, kenara çekilir.

Ama ne olursa olsun, özellikle erkeklerimizde ilginç bir kabullenememe, gurura yedirememe hadisesi var; "Neden ben değil de o?" diye mi düşünüp üzülüyorlar bilemiyorum ama içten içe bu ilişkinin fos çıkmasının ya da mümkünse bir an önce bitmesinin duacısı gibiler.

Metin Hara'nın malum röportajdaki tavrı, üslubu her ne kadar itici olsa da bu durum da Adriana Lima-Metin Hara ilişkisinin yalan olduğu sonucunu doğurmaz. (Sadece Adriana Lima ile aynı tarz erkeklerden hoşlanmadığımı gösterir :) ) Bu sebeple gelin kabul edelim ve mutluluklar dileyelim artık.

Ancak bırakın mutluluk dilemeyi basınımızda sürekli Metin Hara'ya dair negatif haberler paylaşılıp duruyor. Hatta bunun son örneğinin biraz trajikomik olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Amerika'dan döndüğü ve havaalanında gazetecilere "Ben magazin figürü değilim, bilim insanıyım" dediği öne sürülen Metin Hara, çok geçmeden resmi Instagram sayfasından "Amerika'da olduğunu ve böyle bir açıklama yapmasının mümkün olamayacağını" yazıyor. E sevgili basın, pes değil mi size?

Birkaç sene önce bir Türk nüfus cüzdanı içerisinde Adriana Lima'nın fotoğrafı ve isim hanesinde "Adriana" soyisim hanesinde "Ilıcalı" yazan caps ortalıkta dolanıyor ve Acun Ilıcalı-Adriana Lima'nın olası aşk ihtimali bile insanımızı heyecanlandırıyor, gururlandırıyordu.

Gelgelelim, Adriana Lima'nın bir Türk aşkı oldu ama istenildiği üzere bu aşkın kahramanı medya patronu Acun Ilıcalı değil, bir yazar ve yaşam koçu olan Metin Hara oldu.

Asıl mesele buydu azizim. Kız güzeldi, kız zengindi, kız milyonerdi. O halde bir Türk ile birlikte olacaksa bu Acun olmalıydı. İsmini bile bilmediğimiz, çulsuz Metin Hara değil.

Çünkü bizde "davul bile dengi dengine"dir. Dizilerimizde zengin kız-fakir oğlanın kavuşması için ortalığı yakıp kavuran bizler, gerçek hayatta bunun olma ihtimali ile bile sarsılıyorduk. Sözlü olarak dillendirmesek de, ilişkilerde bir kast sistemi olduğuna inanmıyor muyuz Allah aşkına? İnsanları sınıflara ayırıp, yasaklar koymuyor muyuz? İlişki ise kendi seviyenden, evlilikse kendi seviyenden... vs vs vs... İlişkilerde ve özellikle evliliklerde elbette uyum olmalı. Hayata aynı bakabilmek, yaşamdan birlikte zevk alabilmek ilişkilerin olmazsa olmazı. Lakin bizim anladığımız uyumun banka cüzdanlarının uyumu olması; olabildiğince itici, sığ ve tatsız...

Son olarak, bir hayranıyla evlenerek hepimizi şaşırtan ama mutluluğu gözlerinden okunan megastar Tarkan'ı örnek göstererek uyumun kalplerde aranması gerektiğini savunuyor ve Adriana Lima-Metin Hara ilişkisini bir türlü kabullenemeyip Metin Hara'nın imajını negatife çekme girişimindeki insanları ellerini vicdanlarına koymaya davet ediyorum. 

 

 
Toplam blog
: 10
: 739
Kayıt tarihi
: 30.09.17
 
 

Edebiyatsever, sanatsever, mizahı da sever, hatta bazen politika bile sever bir mühendis. ..