Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ocak '13

 
Kategori
Magazin
 

Ağaoğlu 7 bin TL hesap ödememiş

Ağaoğlu 7 bin TL hesap ödememiş
 

Hayır sevgili kardeşim, Ali Ağaoğlu'nun oğlu Alican Ağaoğlu 7 bin TL hesap ödememiş. Hatta o para bile ödememiş. Onun yerine bir arkadaşı kredi kartından 3 bin 519 TL'lik hesap ödemiş.

Evet evet durum senin de bildiğin gibi sevgili kardeşim; Ali Ağaoğlu'nun ilk evliliğinden olan oğlu Alican Ağaoğlu sevgilisi ve bir grup arkadaşı ile birlikte W loung'ta eğlenmiş (Buranın nerede olduğunu sorma, bilmiyorum) ve bunun ardından gazeteci arkadaşlarımız Ağaoğlu'nun 1.5 saat kaldığı mekanda 7 bin liraya yakın hesap ödediğini haberleştirmişti.

Alican Ağaoğlu, bunun üzerine bir yanlışı düzeltmek için açıklama yapmış. Genç Ağaoğlu, geceye davetli olarak katıldığını belirtmiş ve o akşam herhangi bir ödeme yapmadığını, hesabın da arkadaşı tarafından VISA kart ile ödediğini söylemiş. Ağaoğlu, hesabın 7 bin TL oladığını belirterek 3 bin 519 TL'lik faturayı da basınla paylaşmış.

Eee n'olmuş mu diyorsun sevgili kardeşim?

Asgari ücretin yaklaşık 774 bin TL olduğu ülkemizde bir adamın oğlu, arkadaşları ve sevgilisi ile neredeyse 5 kişinin birer aylık maaşını birkaç bardak içkiye ödemiş...

Eee yine mi n'olmuş diyorsun sevgili kardeşim?

Evet kardeşim gazeteci arkadaşlar baya abartmış. Dediğim gibi hesap 7 bin TL değilmiş...

 
Toplam blog
: 4
: 1343
Kayıt tarihi
: 04.01.13
 
 

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nü bitirdim. İzmir'de yaşıyor ve İ..