Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Haziran '17

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Ah kızlar, kumral, sarışın, esmer

Ah kızlar, kumral, sarışın, esmer
 

görsel internetten alıntıdır


Şarkısı bile var “Ah kızlar, kumral, sarışın, esmer, Ah kızlar, dansı, denizi sever, Ah kızlar hep mini etek giyer” demiş sanatçı Berkant. Ne kadar da doğru demiş ve nefis pop müziği şarkısını söylemiş. Artık İzmir’in Amazonları aratmayan güzel kızlarının yerini Ukraynalı kızlar alacak çünkü Ukrayna ile Türkiye arasındaki geliş ve gidişler için pasaportlar kaldırılmış.

Yandı ki Türk kızları ne yandı artık güzel de olsalar Ukraynalı kızlarla başa çıkmak çok zor çünkü hem çok güzeller, bakımlılar hem de kültürlü ve erkeğe hizmetleri her yönden çok bol bir de kaprisleri, dırdırları hiç yok. Maalesef bizTürk hanımları fırsat bulduk mu dırdır fırsatını hiç kaçırmayız.

Tabii ki Rus hanımlarının ise en büyük isteği erkeklerin paralı olması şayet para varsa hizmet var para yoksa hizmet yok felsefesinde olan bayanlar.

Şimdi anlatacağım olay gerçek bir olay, bir akrabamızın yolu ekonomik yönden daha çok güçlenebilmek için Rusya tarafına düşmüştü, gittiği yerde sadece kendisi değil başka Türk erkekleri de varmış ve iyi ücretlerle Rusya’ya gitmişler.

Bu Türk erkeklerinin etrafını kısa zamanda Rus kızları sarmış ama erkeklerin tümü evli fakat dayanamamışlar Rus kızlarının güzelliğine. Başlamışlar kazandıkları tüm parayı Rus kızlarına yedirmeye, hanımları aradıklarında ise “Off, hayatım çok çalışıyoruz, çok yorgunuz bu yaban ellerde, sizi çok özlüyoruz” demişler. Hanımlarına iyi davrandıkları için de hanımları bu numaraları yutuyormuş fakat aradan epey bir zaman geçince erkeklerin elinde pek bir para kalmayıp bir de borçlanınca tüm Rus kızları ortadan kaybolmuş.

Bu erkeklerin içinde bir tanesi çok evcil o da bizim akrabamız, hiçbir Rus kızına yüz vermemiş, parasını yedirmemiş ve kendi işinde gücünde olan bu bey Türkiye’ye yüklü bir parayla dönünce önceleri çok sevinmiş ama bir de bakmış ki hanımı kendisine boşanma davası açmış ve hanımı kısa zamanda kendisini boşamış. Hanımını aldatan erkeklerin evliliğine ise hiçbir şey olmamış galiba boşanan hanım evlilikten sıkılmış adamcağız ise evcil erkek olmanın cezasını fena ödemiş.

Şimdi Türk erkekleri bence biraz dikkat etmeli çünkü bu beyefendinin dediğine göre erkeklerde para varsa “Rus kızları var para yoksa asla Rus kızları yok, isterseniz onlarla evli olun, fark etmez.”

Oysa Türk hanımlarının çoğu cefakar, sadık, erkeği kötü gününde sahiplenici, kendi yemez, yedirir ve çok da güzel olanları var en önemlisi ise iyi huylular. Kocasına maddi manevi bakan çok Türk hanımı var, duyduğuma göre İngiliz erkekleri evlenmek için özellikleTürk hanımları arıyorlarmış.

Tabii ki sadece servet avcısı, nafaka avcısı, paraya tapan yeni yetme kızlar ve hanımlar var onları kast etmiyorum. Önemli olan iyi huylu birini seçmek, güzellik bir yere kadar yoksa para gider kız gider.

Derseniz “Ben güzele dayanamam, bana sadece güzel yeter” işte o zaman da size “Belanı mı arıyorsun?” diyebilirler, tabii işin ucunda parasız kalınca terk edilme riski de olabilir.

Rus hanımlar genellikle deniz kenarındaki şehirleri tercih ediyorlar bence Türk hanımları kocalarını korumak için şimdiden yazlık evlerini satıp dağlık alanlardaki evlere yerleşseler iyi ederler.:)

Ben daha fazla kafanızı ütülemeden yazıma son veriyorum, herkese sevgi dolu güzel günler diliyorum.

 

 
Toplam blog
: 627
: 3456
Kayıt tarihi
: 11.06.11
 
 

Kendi halinde yaşayan doğa tutkunu, sıradan bir vatandaş. İnsanların dış güzelliğine değil iç güz..