Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ekim '10

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

AK Parti, Mersin Mezitli ilçe seçim startı verdi...

AK Parti, Mersin Mezitli ilçe seçim startı verdi...
 

Ak Parti Mezitli İlçe Başkanı Tırtarlı.


AK Parti, Mersin Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Tırtarlı; Haziran 2011'de yapılması planlanan genel seçimlerde Mersin'den 8 milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

İlçe Başkanı Ahmet Tırtarlı yaptığı açıklamada, “Teşkilat mensuplarına seçim koordinasyon merkezinin yaptığı programlar doğrultusunda gece gündüz demeden her kapının çalınacağını her mahalleye gidileceğini yoğun bir çalışma temposunun onları beklediğini açıkladı. “El ele gönül gönül’e vererek İl teşkilatımız ile birlikte hedeflerinin Mezitli’nin oylarını daha üst düzeye taşımak olduğunu belirtti.

Tırtarlı, yapmış olduğu basın açıklamasında, 3 Kasım 2002 milletvekili genel seçimleriyle iktidara gelen AK Parti Hükümeti'nin 81 ilde çok büyük yatırımlara imza attığını belirterek, parti mensuplarının millete layık olduğu hizmeti vermenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını kaydetti.

Hükümetin Mersin'de eğitim, ulaşım, sağlık, adalet ve konutta büyük yatırımlar yaparak halkın hizmetine sunduğunu ifade eden Başkan Ahmet Tırtarlı, şöyle konuştu:

''Mersin'e önümüzdeki günlerde büyük yatırımlar gelmeye devam edecek. Çevre yolları, otobanlar, okullar, hastaneler, yeni stadyum bunlardan bazılarıdır. Mezitli İlçe Başkanlığı olarak mahalle, köy ve beldelerimizde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Kısa süre önce anayasanın bazı maddeleri yüzde 58 gibi yüksek sayılacak bir oy oranıyla halkımız tarafından kabul edilmiştir. 'evet' diyenler de 'hayır' diyenler de yeni anayasal haklar kazandı. Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuru hakkını kazanmak başlı başına bir güvencedir. Milletimize en büyük vaadimiz sivil yeni bir anayasadır. Bizler Mezitli İlçe Teşkilatı olarak anayasa değişikliğine 'hayır' diyen vatandaşlarımıza, 'evet' diyen siyasi partilerimize, sivil toplum kuruluşlarına, büyük bir olgunluk içerisinde referandum çalışmalarını yürütmemizde yardımcı olan vatandaşlarımıza ve Mersin halkına teşekkür ediyoruz.''

''Haziran 2011 seçimlerinde hedefimiz tüm Türkiye'de yüzde 50 üzerinde bir oyla 400 milletvekili çıkarmak olacaktır. Hedefimiz şehrimizde çalışarak AK Parti'nin çıtasını yükselterek 2011 yılı milletvekili genel seçimlerinde Mersin'den 8 milletvekili çıkarmak olacaktır. Mersin’de 12 milletvekilinden en az 8’i çıkarmalıyız. Bunun için tek gerçeğimiz var, o da çalışmak Bu amaca ulaşmak için 15 ilçe de il teşkilatımızın öncülüğünde birlik ve beraberlik içerisinde tek yumruk halinde 8 milletvekilini çıkarmak çokta zor olmayacaktır.'' dedi.

2002 yılında yapılan seçimlerle birlikte ülkenin Ak Parti kadrolarıyla değişime uğradığını ifade eden Başkan Ahmet Tırtarlı sözlerini şöyle sürdürdü. “ Partimiz güçlü iktidar olmanın avantajıyla ülke insanımıza en iyi şekilde hizmet ederek bu süreci değerlendirdi.

Seçim hazırlıkları kapsamında teşkilat toplantılarının yanı sıra, ilçe, kasaba ve köy gezilerinin de olacağını vurgulayan başkan Tırtarlı, “Sandık çalışmaları yine üzerinde hassasiyetle duracağımız konular arasındadır. Türkiye’nin yenilikçi ve dinamik gücü olan AK Parti, Allah’ın izni ile 2011 seçimlerinden de en iyi sonuçla çıkacaktır” şeklinde konuştu.

Tırtarlı konuşmasını şöyle sürdürdü, “Başta içimizdeki iyilikleri ayağa kaldırıp, kötülükleri ayaklar altına alan, bir milletin kin, nefret ve garezle boğuşan ruhunu, sevgi dostluk ve esenliklerle kuşatan, genel başkanımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğini yürüttüğü bir siyasi hareketin mensubu olmaktan duyduğum onurla hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..