Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mart '15

 
Kategori
Güncel
 

AKP'nin başarısız olması için "oh Türkiye batıyor" diye sevinenler yanlış yapıyor

AKP'nin başarısız olması için "oh Türkiye batıyor" diye sevinenler yanlış yapıyor
 

Biz hepimiz bir geminin içindeyiz. Gemi batarsa hepimiz batarız. Evet,Türkiye AKP'den kurtulmalıdır; çünkü yaptığı kadar yıkıyor. Ama bunun yolu AKP'nin başarısız olmasını istemek olamaz.
 
Üstelik Türkiye batsa AKP'lilere bir şey olmaz, hepsinin durumu maaşallah iyi; olan sana bana olur. AKP'yi sevmeyip eleştirmek başka,Türkiye'nin menfaatlerini düşünmek başka. Yaptıkları kötü olsun, halkın gözünde itibar kaybetsinler diye atıyorum "Marmaray çöksün" denebilir mi?
 
Muhalefette maalesef böyle bir anlayış var. İktidarı başarısız göstermek için paylaşım sitelerinde yalan yanlış haberler yayılıyor. "Çözüm süreci" başarısız olsun diye uğraşılıyor. Buna ben de inanmıyorum. Ama başka çözümün var mı? Yok. Üstelik halkın önemli bir kısmı beklentili ve destekliyor.
 
AKP karşı diye katil Esad'a taraf olmak, savaş yüzünden ülkemize sığınan Suriyelilere " defolup gitsinler" demek, AKP'ye kızıp dindar insanlarımızı rencide edici söz ve davranışlarda bulunmak demokrasiyi savunanlara yakışır mı? Kerim Korkut için iktidar muhalefet, AKP makepe farketmez. Doğruyu kabul eder yanlışı reddederiz.
 
Bugünkü muhalefetin ne kadar demokratik olduğu da tartışılır. PKK'yı bahane ederek yapılan milliyetçi söylemler, dün "ırkçı,faşis" diye eleştirdiklerinizle aynı düdüğü öttürmeler, valla ben Türkiye'de kimin demokrasiden barıştan yana olduğunu anlayamadım. IŞİD'e destek verenler de, elli bin kişinin katili PKK'nın peşinden gidenler de, Kerkük bizim diyenler de barıştan demokrasiden bahsediyor.
Ortada halkın gerçek siyasi temsilcileri olmadığı için herkes bir yana gidiyor. Ne demokrasi ne ülkenin gelişmesi, AKP dindar diye, MHP milliyetçi diye,CHP Atatürkçü HDP,  Kürtlerin hakkını savunuyor diye halk bunların peşine düşmüş.
 
 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..