Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1982 Bayburt doğumluyum. İlk okulu başka, orta okulu başka, liseyi başka bir şehirde okudum. Bunların üstüne üniversiteyi de yurt dışında okudum. Voleybol ve basketbol severek yaptığım, futbol ise severek izlediğim spor dalları...

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Hiksoslar kimdir?

Merhaba, Hz Yusuf kıssasında anlatılan Mısır kralı da bu hanedanın bir üyesi büyük ihtimalle. Yani kıssada geçen hükümdar bir firavun değil.

26 Temmuz 2017 16:15
Bir devrin sonu: Katsayı zulmüne son

Yazının,özellikle son cümlesine vurgu yapmak isterim ,28 Şubat sonrası en büyük zulmü görenler kim ne derse desin 1999 yılı mezunu meslek liselilerdir.Lise son sınıfa geldiklerinde şok bir şekilde katsayı uygulamasıyla karşılaşan bu gençler,resmen devlet eliyle hayallerinden mahrum bırakılmışlardır.Burda bana göre birilerinin çıkıp özür dilemesi de bir şey ifade etmez,esasa bakıldığında bu yapılan insan hakları mahkemesine götürülebilecek kadar büyük bir haksızlıktır ve bu haksızlık bundan 60-70 yıl öncesinin karanlık Türkiyesinde değil 10-15 yıl öncesinin "modern" Türkiyesinde yaşanmıştır.Ümidimiz bu ülkenin gençlerini ve geleceğini önyargıları uğrunda çekinmeden feda edebilenlerin -üniformalı siyasetçilerin ve üniformasız militerlerin -bugün ve yarın adalet önünde hesap vermesidir.Konuyu gündeme aldığınız için teşekkürler.

01 Aralık 2011 12:18
Kazakistan'ın İstanbul'u bombalandı

İkiz kulelerin bir parçası olduğu neocon operasyonunun kökenini anlamak açısından yazınız benim için faydalı oldu.Bu projede ,belirttiğiniz gibi ingiliz toplum mühendisliğinin bir ürünü olan vahabiliğin ve suudilerin nasıl kullanıldığı üzerine daha fazla kafa yormak gerekiyor .Fakat burda Blair'a fazla önem atfetmek doğru değil gibi geliyor,malum dünya eski dünya değil ve şartlar çok farklı ,yaklaşık beş yıl Kazakistanda bulundum ,bahsettiğiniz insanları yakından görme imkanım oldu,dediğiniz gibi bunların içinde vahabi olarak kendini niteleyenlerde olduğu gibi farklı sünni tarikatlere bağlı olduklarını belirtenlerde var.Kazakistan eski bir sovyet ülkesi,diğer eski sovyet ülkelerde olduğu gibi din konusunda bu ülkedede halk arasında kararsızlık hakim,fakat bunun yanında yıpranmış olmakla beraber güçlü bir örfi gelenek var,nazarbayev bu noktaya vurgu yapıyor zaten her fırsatta,cüzler arasında güçlü bir birliktelik sağlanabilirse din konusunda sağlam adımlar atılabilir.

03 Kasım 2011 11:15
 
Toplam blog
: 22
: 1957
Kayıt tarihi
: 12.05.07