Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

03 Mart '10

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Ali Poyrazoğlu ''İçimdeki Timsah''

Ali Poyrazoğlu ''İçimdeki Timsah''
 

Ali Poyrazoğlu ''İçimdeki Timsah''


Ali Poyrazoğlu ve sevilen oyunu ''İçimdeki Timsah'' sevenleriyle buluştu.

Türkiye’nin değerli sanatçılarını, sanatseverlerle buluşturarak, ülkemizin "batıya açılan penceresi" olan Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi, bir kez daha önemli bir tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı.

Ali Poyrazoğlu'nun tek kişilik oyunu “İçimdeki Timsah” Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkez’inde sahnelenerek, usta oyuncu izleyicileri gülmekten kırdı geçirdi.

Eğlenceli, keyifli, uçuk-kaçık, insanın içini açan, yaşam enerjisini yükselten bir güldürü olan “İçimdeki Timsah” oyununda Ali Poyrazoğlu, en gülünecek olayları ciddiyet penceresinden, en ağlanacak olayları güldürerek sergileyen farklı bir tarzın öncülüğünü yapıyor. Poyrazoğlu’nun çalışma yöntemlerini, yasakları, aşkları, alışkanlıkları hınzır bir uslupla anlatarak Büyükçekmece seyircisini adeta mest etti.

Sahnede bulunan üç sandığı da oyun içerisinde açarak sandıkların içersine bol bol seyircilerden alkış toplayan Poyrazoğlu, oyunun sonunda sandıkların içerisine çiçekler koyarak seyirciyi selamladı. İzleyiciler usta oyuncuyu ayakta alkışlayarak, kendisini olan hayranlıklarını dile getirdiler.

İyi ki sanat var.

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..