Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ağustos '10

 
Kategori
Futbol
 

Alıştık artık !

Alıştık artık !
 

Fenerbahçe'de 10-15 yıldır süregelen umut simsarlığı devam ediyor. Takım resmen terkedilmiş, sahipsiz kalmış, eriyor. Saha içersinde başta lanet olası brezilyalılar olmak üzere yürüyorlar, babalarının çiftliği olan papazın çayırında. Birşeyler yapma çabasında olan birkaç oyuncu (G.Gönül, Emre gibi) haricinde ya izliyor ya da kalitesizliği elvermiyor.

Takımdan zamanında uzaklaştırılması gereken Güiza, Önder, Bilica, Bekir, Selçuk, Baroni, Kazım, Santos ve mümkünse Alex gibi keyfekeder oyunculara, Ağustos ayı gelmesine rağmen bir çözüm bulunamadı. Şu saatten sonra, en önemli hedefimizden uzaklaştırılmışken oyun sistemini değiştirsen ne olacak, kadroyu güçlendirsen ne olacak. Süper Lig şampiyonluğu ile karnını doyuracak varsa buyursun otursun.

Aykut Hoca gelir gelmez takıma mücadele edecek, ter dökecek yabancı oyuncular takviye etmeye çalıştı. Stoch ve Dia henüz erken olmasına rağmen yerinde transfer oldukları kanısını uyandırıyor. Ancak bu takımda en başta Alex sorununa dolayısıyla sistem sorununa çare bulunmaması ve bu sorun çözülmeden sanki tek eksiğimiz santrformuş gibi sadece bu bölgeye odaklanılması, yine zaman kaybı yine hedeften uzaklaşılması sonuçlarını beraberinde getirdi.

Bu sistemle devam edildiği sürece takıma Drogba'yı getirsek çözüm olmaz. Öncelikle ruhu çekilmiş amacı olmayan oyuncuları takımdan uzaklaştırıp, çift forvetle dikine oynayan bir sistemin temellerini Haziran ayından atmak gerekirdi. Artık zaman geçti Şampiyonlar Ligi treni kaçtı. Belki yönetime ve Aykut Hocaya bile verilecek zaman kalmadı.

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 296
: 6335
Kayıt tarihi
: 24.09.08
 
 

Bankacılığın stres ve yoğunluğundan fırsat buldukça, okumaya ve düşüncelerimi burada paylaşmaya ç..