Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Bankacılığın stres ve yoğunluğundan fırsat buldukça, okumaya ve düşüncelerimi burada paylaşmaya çalışıyorum. Fenerbahçe taraftarıyım, ama "Bir gün herkesin Fenerbahçeli olacağını" düşünenlerden değil, "Bir gün Fenerbahçe'nin güzel futbol oynayacağını ve yetkin insanlar tarafından yönetileceğini" umutla bekleyenlerdenim.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
TT Arena’da “hakem huzuru”nda çekiliş yapıldı; “ihtiyacı olan” kazandı

Hocam; Türk Futbolunun asırlık derbisi son yıllarda bazı karaktersiz oyuncuların şahsi çekişmesine döndü. Sanki bizim değil de onların derbisi, biz de bu rezaletin zoraki seyircisi... Ben karşı takımın provakatörlerini ya da hakemin adaletini/adaletsizliğini burada sıralamak yerine önce kendi kapımızın önünü temizlemeli ve Ersun Yanal'ın Emre'yi oyuna sürmemesi ya da riski gördüğü anda müdahale etmesini beklerdim. Aykut Kocaman'ın yaşlı takımını ilk sezonunda kaldırıp şampiyon yaptı, kendisini tebrik etmek gerekir ama dün akşam kriz anını yönetemedi. Takım adına önemli bir prestij fırsatını tepti, hem de bu denli rahatken gerilen biz olduk. Saygılar.

07 Nisan 2014 09:09
Fenerbahçe, Gaziantep’te 3 attı, 3 aldı!..

Hocam, son 2 haftadır hızımızı aldık, gidiyoruz. 5 hafta daha dayanırsak bu işi garantileriz gibi görünüyor. Yeter ki Emenike ve Sow gol atma isteğini şahsi değil de takımdan yana kullanabilsinler. Saygılar.

25 Mart 2014 18:20
Fenerbahçe’nin yolunu şimdi de “özel yetkili hakemler” kesiyor!..

Hocam; futboldan o denli soğuttular ki haklısınız. İzleme-yazma diyesi geliyor insanın içten içe. Bir de en çok dokunan şu ki toplumca adalete bakış açımız öyle küflenmiş sormayın. Emek hırsızlığına isyan ediyoruz. Rakip taraftarlardan iki tür abes tepki geliyor. 1-Hakemlerle aldıklarınıza sayın! 2-Bizim takımın başına hep geliyor, siz bir maçla ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz!.. Hayır, eğer ki sadece Fenerbahçe'ye yapılan haksızlığa tepki gösteriyorsam, istediklerini söylesinler. Bizim tepkimiz haksızlığa, mağdurun kim olduğunun ne önemi var. Ne desek boş. Galip gelen toplumun çürümüş ama genel kabul görmüş yargıları... Saygılar.

10 Şubat 2014 00:37
 
Toplam blog
: 296
: 6335
Kayıt tarihi
: 24.09.08