Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Şubat '10

 
Kategori
Futbol
 

Alıştık artık

Alıştık artık
 

Dünkü Beşiktaş_ Galatasaray maçı berabere bittiği için çok sevinmiştik. /Bugün Fenerbahçe’nin maçını kime sorsam ‘’yenilecez’’ diyordu.

Maç başladığında Fenerbahçe çok istekli bir oyun sergiliyordu. Alex’in harika golü geldi. Dünkü derbinin neticisi bize yarayacaktı herhalde. Das Santosla 2-0 öne geçtiğimizde ise rahatladık.

Öne geçtikten sonra futbolcularda bir rehavet başladı. Seyirciler türküler, şarkılar söylemeye başladı. Sanki maç bitmiş 3 puanı kutluyoruz havası vardı.Orta sahada kaptırılan top sonrasında Bursaspor farkı 1’e indirdi. İkinci yarıda ise eski tas eski hamam .... Futbolcular rahat , seyirciler rahat maç izliyorlar. Herhalde maçtan önce Beyaz sakallı dede Fenerbahçe’ye ‘’siz bugün 3 puanı aldınız’’ demiş. Bursaspor endrek vuruşta Cristianın ayağından top sekmesi ile beraberliği sağlıyordu. Biz bu duruma alıştık. Rakiplerin kaybetsin sen de kaybet.

Fenerbahçe bundan sonra baskılı oynamaya çalıştı ama baskılı oynarkenden de akıllı oynayacaksın. Fenerbahçe korner atıyor. Allah muhafaza o nasıl korner? Tam rakibin kafasına. Bu posizyon dönüşte gol oluyor. Goller yenildi ya şimdi herkes Volkan’a yüklenecek. Fenerbahçedeki sorun futbolcularda.Fenerbahçede Gökhan Gönül koştu ama son pasları etkisizdi. Deniz , defansta Fenerbahçe’nin en zayıf halkası.Bilica şımarık.Andre Santos 1-2 gösterili hareket yaptı. Başka bir şey yapmadı.Emre Belezoğlu toplar kesti.Cristian çabaladı. Wederson hiçbir şey yapmadı..BİR TEK ALEX VARDI.

Guiza’ya ayıp ettiler. Bir futbolcu goller kaçırır ki seyircinin Semihi istemesi ayrı fiyasko. Semih te o kadar aman aman futbolcu değil. Semih doksan dakika oynasa bugün Fenerbahçe kazanamazdı. Önceden bunun örnekleri de çok. Daumu rahat bırakmıyorlar. Onun da kafası karışık.

Sonuçta Fenerbahçe burda puanı kaybetti. Fenerbahçe’den bundan sonra bir şey beklemiyorum. Her hafta ‘’lig başlıyor’’ heyecanını taraftar kaybetti. /Fenerbahçe ev sahibi avantajını kullanamıyor. Hakemler de takdir haklarını hep deplasman takımlarından yana kullanıyor.Taraftar da baskı kuramıyor. Homurdanıyor.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..